Results 1 to 10 of 26
Like Tree6Likes

Thread: Saçmalardan seçmeler !

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie H1PP00's Avatar
    Ya arkadaşlar oyunumuz kimseye kasıtı yoktur veya token atmanız için yaptığı extra birşey oyun algoritması düz mantıkla çalışır bir hile vesaire yoktur herkez şansı kadar başarılı olur tabiki takım gücü dengeside etkiler
    H1PP00

SL Hautki Showcase...

Rookie Ahmet Aygun's Avatar
    Quote Originally Posted by H1PP00 View Post
    Ya arkadaşlar oyunumuz kimseye kasıtı yoktur veya token atmanız için yaptığı extra birşey oyun algoritması düz mantıkla çalışır bir hile vesaire yoktur herkez şansı kadar başarılı olur tabiki takım gücü dengeside etkiler
    Saçma olan oyun algoritmasının kendisi zaten. Oyun motoru, Maç raporu, Oyuncu değerlendirmeleri o kadar gerçekçilikten uzakki bu oyuna futbol simulasyon(menejerlik) oyunu demek için futboldan hiç anlamamak gerekiyor. Ve maalesef hem bu forumda hemde İngilizce forumda yazılanlara bakılırsa Nordeus bu oyunu geliştirmek için kozmetik değişikliklerden başka hiç bir değişiklik yap(a)mıyor.

Buyrun size kanıt. 4-0 yendiğim bir maçın oyuncu derecelendirmesine bakın(ekran kaydı ektedir)Saçmalardan seçmeler !-ratings.jpg

Şimdi aşağıdaki sorularıma mantıklı cevap verebilene aşk olsun:

1- Nasıl oluyorda 4 gol yiyen bir takımın defans oyuncuları ve kalecisi 10 üzerinden 8 alabiliyor?

2- 4 farklı galip gelen takımın oyuncuları toplamda neden 110 üzerinden 72 puan alıyor?

3- 4 farklı mağlup olan rakım toplamda neden 110 üzerinden 79 puan alabiliyor?

4- Eğer bir maçta takımlar 79'a 72 puan topluyorlarsa galip gelmiş olması gereken takım 79 puan toplayan takım değil midir?

5- Bir kaleci sadece 2 kurtarış yapıp 4 gol yiyorsa alması gereken puan kaçtır? (Benim maçımda 8 almış)

10 milyonu aşkın üyesi olan bir oyunun bu kadar gerçekçilikten uzak olması gerçekten düşündürücü. Yoksa benim için satılan tokenlar falan sorun değil, ama hem online oyundan para toplayıp hemde oyunu bu kadar çağ dışı bırakmak bana gerçekten doğru gelmiyor. Daha yazılacak tonla şey var ama acaba yukarıdaki sorularıma hiç cevap gelecek mi diye bekliyecem. Sonrasında siz Nordeus olarak oyunu geliştirmeye niyetiniz varsa yapıcı eleştirilerimi tek tek yazabilirim.

Newbie
    Adam senin 5 gömlek altinda takim, gercektede ornegin cok buyuk bi takimla vasat bi takim mac yaptiginda vasat takim herseyini ortaya koyar ama buyuk takim kazanir, buyk takim kasmadi deriz kucuk takimida tebrik ederiz seninkide ayni durum oradaki 8 9 olunca kendi kalitesine gore iyi oynamis demektir yoksa 9 alinca kalitesi 30 ama macta 60 kaliteli adam gibi oynadi anlamina gelmiyor bendede oluyor 7 8 attigim takim bakiyorum puanlarima bende 5le oynayan oluyor