Results 1 to 2 of 2

Thread: Vietnamlılardaki Token Fazlalığı

Newbie

Unhappy Vietnamlılardaki Token Fazlalığı

Bu Vietnamlılarda veya tropikal iklime sahip diğer ülkelerin oyuncularının token sayısı neden bu kadar fazla adamlar yüzünden transfer yapamıyoruz teklif verdiklerini gördüğüm anda ihaleye devam etmeyi bırakıyorum zarar çünkü her türlü adamda kalıyor ihale

Newbie
    Arkadaşım bu yalnızca Vietnamla alakalı değil. Fransa, İtalya, Almanya, Amerika gibi ülkelerde de aynı şey geçerli. Ben Fransız ve Almanlardan çok çektim bu sıkıntıyı. Bizim ülke olarak maddi bakımdan para verip token alma şansımız çok az. Ama adamlar o paraları bi öğnde bi günde yiyor normal hayatlarında. Ayrıca token fiyatları oralarda farklı diyede bir duyum aldım. Yalnız şu noktaya parmak basmak isterimki.. Türkiye dışındaki ülkelerde reklamcılık çok gelişmiş. Buna bire bir şahit oldum. Bizim token kazan diye tıkladığımız seçenekte çıkan en fazla 2 sayfalık teklifler iken adamlarda 20-30 sayfadan aşağı bulmak çok zor. Bunu kendi ip adresimi almanya ve fransaya göre değiştirerek tespit ettim. Tabi o dilleri bilmediğim için 8 token gibi bi kazancım oldu. Dil bilsem eminim yüzlerce token elde edebilirim onların reklamlarından. Yani bu Türkiye ile alakalı bi sorun. Forumun kullanımından bile anlaşılıyor üzerinde durulmadığı. Sen herşeye rağmen kendine transfer taktikleri ayarla aynen o dediğin şekilde.. Teklife gireceğin rakibinin teklifi ne zaman verdiği, takımın kalite ortalaması, yaş durumuna ve ligdeki durumuna bakmayı ihmal etme. Rakibinden çekindiysen uzatmamak en iyisi. Başarılar dilerim.