maç öncesi kondüsyonun 90 üzerinde olması
tam saha pres açık olması
kesinlikle 3 defansla oynanmaması
maç öncesi kondüsyonun 90 üzerinde olması
tam saha pres açık olması
kesinlikle 3 defansla oynanmaması
kesinlikle katılmıyorum.
birincisi:kondüsyonun etki sınırı çok daha aşağıda bence.70 seviyesi o maç için yeterli.
ikincisi:kendinden güçlü bir rakibe karşı tam saha pres oynarsan fark yersin,şansın varsa 1-2 gol atarsın.tam saha pres emri karşı tarafa çok pozisyon yaratır.ancak daha güçsüz bir takıma karşı tam saha pres oynanmalı.
Üçüncüsü:kadron revizyona müsait olacak ki; gerektiğinde güçlü rakibe karşı 5 defansla, gerektiğinde güçsüz rakibe karşı 3 defansla oynayabilesin.
prim en önemlisi deneyin
doğru! oyuncular için galibiyet ikramiyesi vermemek ahmaklık olur zaten. hele ölüm grubu gibi bir ligdeysen
Durmadan taktik degisdirme bi sistem kur hayel gucunu kullan bunu ileri ofansif ne yapsam diye vikipediden st dmc gorevini ogren
Emin ol ilk 4 e girersin basarilar
Last edited by yuksekpromilcan; 11-30-2013 at 09:02 PM.
Using Tapatalk
rakibe göre oyun taktiği.
valla ben hem ligde hem şampiyonlar liginde liderim.primde vermedim hiç çatır çatır oynuyorlar.benden daha iyi rakiplere bile çatır çatır oynuyorlar ). Efo ya katılıyorum.rakibe göre taktik en mükemmeli. rakip 5-3-2 yada 4-3-3 oynuyorsa en iyi taktik 4-4-2 dir.pas yönü her iki kanattan ve sert hücum da oynayınca dadından yinmiyo valla