deplasmanda atılan 1 gol 2 gol niyetine geçer
Hımmm, teşekkürler
Deplasmanda atılan 1 gol 2 gol niyetine geçer diye bişey yok.Bunu aklınızdan çıkarın.Yapılan iki maç sonunda averajlar eşit ise deplasmanda fazla gol atan bir üst tura çıkar.
menejerlik seviyem gecen sezon 29 du bu sezon 30 ama benim takımım 31 seviyedeki lige gelmiş bu nasıl bir kura cekimi geregini yapmanızı istiyorum takımım kalitesini yükseltin yada beni 31 seviye olarak atayın o kdar jeton aldım oyuna masraf yaptım yazık degilmi o kadar zamandır oynuyorum ama 25 seviyeden sonra cok saçmalıklar oluyor 3le oynuyor oyuncum 5 le oynuyor bu hatalar düzeltilsin lütfen dünya kupasında ilk turda üst seviyelerle eşleşiyoruz wortclas oyuncular oluyor rakiblerde lütfen takımı düzeltin geregini yapın sadec ailemden 20 kişi bu oyunu oynuyor daha arkadaşlarım yüzlerce insan kazandırdım bu oyuna lütfen geregini yapın teşekkürler !!!
Aynı şey değil.Aklından bi hesaplama yap bakalım.Yanlış bilgilendirme yapıyosun.
o da doğru skora göre hesap yapmak lazım ama top elevenda deplasman takımı pek farketmiyor çakan yine çakıyor bu kural bu oyunda adil olmamış sanki