2Likes
-
1
Post By Ercan Mehmet Minkil
-
1
Post By Kartal21
-
-
-
adamım takma kafaya bu kadar oyunu. morinhonun kadrosuna bak. en iyi için 5 yıldızları yada gözlemcileri fullemeye gerek yok. herşeyden olan ortalama bir kadro
-
18 19 luk oyuncular bes para etmez sen onları gözlemci yap ve devamlı idman yaptır... Sürekli geliştir 22 23 den sonra oynatmaya başla
-
oyun tamamen paraya döndü yakında bırakacam.
Last edited by Volkan Horoz; 11-23-2014 at 04:43 PM.
-
Turkish Forum Moderator
Selamlar Efendim;
Oyun ile ilgili sorun yaşıyorsanız destek bölümünden sorunlarınızı iletip sizlere yardımcı olmaya çalışacağız .
Destek bölümümüze buradan ulaşabilirsiniz Nordeus Support
İlgi ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
-
Rookie
sen daha yenisin kardeşim bu sorunu bende yeni konu açarak dile getirdim.33.seviyedeyim ama lanet olsun bu oyuna ben bunca zamandır bu işe bir çözüm bulamadım ve hatta kaale alan olmadı.ben real madrid sem adam keçiörengücü adamın kadro kalıtesini gectım kadro derinliğide yok sadece 14 kişi 15 kişi üstelik yaşlı oyuncular,benımkıler gözlemci özel yeteneklı sağlam dizilişi olan ama adam şampiyon.abartmıyorum 33.seviyedeyim 11 şampiyonluğum var ama kadro kalitesi olarak en az 15 şampiyonluğum çöpe gitti
-
Rookie
Yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı size teşekkür ederiz. Futbolda bazen takımınız çokta iyi olsa bile herşey yolunda gitmeyebilir. Ayrıca oyun şu an yenilenme aşamasında umarım size yakında daha da iyi bir oyun deneyimi sunacağız.