Results 1 to 10 of 35
Like Tree12Likes

Thread: Bize yeni maç yorumlarını geliştirmede yardım edin!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    size çok güzel yardım ederim sokarım sizin sisteminize artık bu kadarı abartılı en iyi takım bende 24 maçta 9 galibiyet beraberlik mağlubiyet art niyet var bal gibi. milleti enayi yerine koymayın yeter. ben bunca token m harcayıp takım oluşturayım hiç oyuna girmeyen adamdan fark yiyeyim. banlayın lan üyeliğimi bende kurtulayım psikolojimi bozdunuz
    srhnacr likes this.

Newbie
    Oyunda hep aynı yorumlar gözüküyor pozisyonlar nasıl olursa olsun, bu kadar kısır yorumlar olmaması lazım. Yoruma göre yaptığım veya rakibin yaptığı atağın nasıl geliştiğini anlayamıyorum, nasıl bir atakla veya karşı atakla karşılaştığımı anlamak zor oluyor ve duruma göre nasıl bir hamle gerektiğini tam anlamıyla çözmekte zorluk oluyor, bu durumdan sadece ben değil bırcok oyuncu arkadasta rahatsızdır eminim, yenmek-yenilmek önemli değil, maç içinde illa ki farklı pozisyonlar oluyordur ama farklı pozisyonların aynı cümlelerle yansıtılması sıkıcı oluyor açıkçası. Bence yorum düzeltmekten önce buna el atılması gerekiyor. Daha çekici olması açısından