12Likes
-
1-Ceza sahası içinde oyuncum düşürülüyor "hakem avantaja bıraktı" diyor...Aleyhte avantajmı olur gençler yapmayın.
2-Frikik atılıyor; "Top duvarın çok üstünden açıldı" bunu duyunca bende top dağlara taşlara gitti sanıyorum ama devamında üst direkten sekerek giriyor top.Ayrıca bu duvar hangi duvar berlin duvarı mı duvar nedir biraderim futbolmu oynuyoruz inşaat oyunu mu?
3-Kornerden Ceza sahası içine çıkarılan her güçsüz pas karşılanıyor bu garanti.Kardeşim bazen ön direğe koşsun birisi arka direğe servis yapsın her güçsüz pas defansta erimek zorunda mı yani.
4-Oyuna başladım başlayalı bir kerede direkten dönen topu tamamlayanı görmedim.Yahu şu top bi kerede direkten dönsün ne bilim sonra gelsin forvet tamamlasın heyecan olsun hep rutin şeyler dönüp duruyor yani altta.
5-Oyuncu değişiklikleri çok geç gerçekleşiyor.80de adam sakatlanıyor yürüyemecek kadar kötü diyor e peki tamam anında değişiklik yapıyorum maç bitiyo bizim sakat oyuncu maçı sakat sakat tamamlıyor.Yürüyemeycek kadar kötü oyuncu nasıl olurda o şekilde bitiriyor? Bu adam kendini yere bıraksın ne bilim sağlık görevlileri gelsin alsın götürsün bu adamı bende o arada değişiklik yapayım yani olmaz mı olabilir.
Pek çok hata var ama aklıma gelenler şimdilik bunlar..
Last edited by kmlzkan; 05-25-2015 at 06:54 AM.