Arkadaşlar yardimci olabilirmisiniz neden olabilir? Kaç gündür giremiyorum. Yurttayim hiç bir bilgisayarda açilmiyor modemden mi sizce?
Originally Posted by bulut34 Arkadaşlar yardimci olabilirmisiniz neden olabilir? Kaç gündür giremiyorum. Yurttayim hiç bir bilgisayarda açilmiyor modemden mi sizce? Selamlar Efendim; Oyuna giriş sorununuz düzeldi mi?
1-java yı güncelle 2-flash player ı guncelle 3-ılk tarayıcı tercihin chrome olsun 4-hala sorun devam ediorsa ıp adresini değiştir baktın kı devam ediyor hala,al pc yi çöpe at
Originally Posted by lionboys 1-java yı güncelle 2-flash player ı guncelle 3-ılk tarayıcı tercihin chrome olsun 4-hala sorun devam ediorsa ıp adresini değiştir baktın kı devam ediyor hala,al pc yi çöpe at Sezondan 1 gün önce genellikle sunucular güncellendiği içinde olabiliyor. Ama arkadaş bir günü aşkın girememiş. Bu yüzden sıkıntısı dediğin gibi bunlardan biri olma olasılığı yüksek. İlginiz için teşekkür ederiz.
Originally Posted by bulut34 Arkadaşlar yardimci olabilirmisiniz neden olabilir? Kaç gündür giremiyorum. Yurttayim hiç bir bilgisayarda açilmiyor modemden mi sizce? Sorununuz düzeldi mi bildirirseniz bize sevinirim.
Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 01-17-2015 at 09:35 PM.
Forum Rules