Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Transferler 25. seviyeden sonra imkansız hale geldi..

Rookie lionboys's Avatar
    Quote Originally Posted by Sabahattin Kayış View Post
    Bu seviyeden sonra ben bu oyunda tek bir token dahi satın almam, zira takım gelirleri ile günlük giderler arasında korkunç bir fark var, sürekli eksiye düşüyoruz, maç başına alınan primler asla takımın giderini karşılamıyor, .. Oyun geleneklerine göre oyunda sürekli aktif olan ve başarı gösteren bir takımım ancak bakiyem eksiden kurtulmuyor, Şampiyonlar ligini hemen hemen her sezonda 2. bitirdim, ligde hemen hemen ya şampiyon ya da 2ci bitirdim, bu takım -140 000 bakiyede çok komik.. kazanılan maç başına verilen ücret çok komik, kötü futbuolcuyu kovarken de bakiye eksiliyor..

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLMİYORSA NEDEN OYNUYORUZ Kİ.. ???
    kelımesı kelımesıne katılıyorum 34.sevıyedeyım hemen hemen butun gun oyunun basındayım gece de gec yatan bırıyım ama hıc bır sekılde adam gıbı transfer yapamıyorum.görüşmelerdekılerde ayrı bır gıcık o kadar tokens verıyorum adam oyuncuyu satmıyor satıs fıyatı bıle vermıyor sankı tursusunu kurucak

asıl en önemlı sebeb oyundakı para sorunu arkadasın dedığı gıbı gelırler gıderlerı karsılamıyor,eskıden (f)transferler yanı bostakı oyuncuları bulur satardık gelır elde ederdık artık o oyuncularda yok 260,000 kapasıtelı statım var 18.sevıyen berı ortalama 255.000 e oynuyorum sponsorlar mağaza gelırlerı ne karsılık oyuncu maasları gırdımmı tablo zarar edıyor gunluk

1-tokens ile para satın almak istiyorum 580 m karsılığında 85 tokens sizce cok değilmi,40 ve ya 50 yapsanız alınabılır
    2-atıyorum oyuncumun değerı 115 m ama adamın maası 47 m,akla mantığa aykırı.eğer oyuncunun değerı 115 m ise maası taş çatlasa 5 m 10 m olması lazım
    3-yıl sonu sampiyonluk ödülü resmen semboluk rakam verılen para ıle bır oyuncu bıle alınmıyor,ayrıca mac basına verılen odullerde az bunlarda duzeltılmelı
    4-lige diyelim 108 m ödül şampiyonlar ligini kazanmaya 24 m ödül çok saçma değilmi?değerli olan kupa şampiyonlar ligi değilmi üstelik 24 m ye bır oyuncunun maası bıle odenmıyor

Newbie
    24.seviyeye gerilemek ile tamamlanmış bir stada sahip oldum, şunu farkettim stad gelirleri, ve mağaza ürün satışları neredeyse futbolcu maaşlarına denk geliyor, bir de bonservisi elinde olan oyuncuları transferde kapıp değerinde satarak durumu düzelttim, nihayet artıya geçtim, bir de hediye tokenlerim gelirse seneye ligi şampiyon bitirebilirim..

Newbie
    Evet arkadaşım sizin de rakamlarla verdiğiniz örnekleri yaşadıklarınızı anlıyorum, stad gelirleri, maç başı verilen ödüller artırılmalı yoksa oyuncu maaşlarını karşılamıyor bir de mali krize yardım adı altında en değerli oyuncumuzu satıyor sistem bu yardım mı ceza mı? yardım olacaksa en değersiz oyuncumuzu satın öyle değil mi?

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Sabahattin Kayış View Post
    Evet arkadaşım sizin de rakamlarla verdiğiniz örnekleri yaşadıklarınızı anlıyorum, stad gelirleri, maç başı verilen ödüller artırılmalı yoksa oyuncu maaşlarını karşılamıyor bir de mali krize yardım adı altında en değerli oyuncumuzu satıyor sistem bu yardım mı ceza mı? yardım olacaksa en değersiz oyuncumuzu satın öyle değil mi?

Selamlar;

Yeniliklerle birçok şeyin düzeltilmesini umuyoruz.Bazı düzeltmeler içinde zaman gerekiyor efendim.Bugüne kadar ki online en iyi managerlik oyunu olan Top Eleven elbet sorunları düzeltip herkesi memnun eden bir oyun olma yolunda ilerleyecektir.

Page 2 of 2 FirstFirst 12