Results 1 to 10 of 14

Thread: Transferler 25. seviyeden sonra imkansız hale geldi..

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Sabahattin Kayış View Post
    Bu seviyeden sonra ben bu oyunda tek bir token dahi satın almam, zira takım gelirleri ile günlük giderler arasında korkunç bir fark var, sürekli eksiye düşüyoruz, maç başına alınan primler asla takımın giderini karşılamıyor, .. Oyun geleneklerine göre oyunda sürekli aktif olan ve başarı gösteren bir takımım ancak bakiyem eksiden kurtulmuyor, Şampiyonlar ligini hemen hemen her sezonda 2. bitirdim, ligde hemen hemen ya şampiyon ya da 2ci bitirdim, bu takım -140 000 bakiyede çok komik.. kazanılan maç başına verilen ücret çok komik, kötü futbuolcuyu kovarken de bakiye eksiliyor..

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLMİYORSA NEDEN OYNUYORUZ Kİ.. ???
    Selamlar Efendim:

Düşüncelerinizi anlıyorum.Oyunla ilgili gelişmeler ve güncellemeler yapılıyor.Oyun geliştiriliyor ve en yakın zamanda bunu göreceksiniz.Bunun için sabırlı olalım.

İlgi ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Newbie
    Quote Originally Posted by champion View Post
    Gerçekten oyuna artık bir çeki düzen vermeliler böyle gitmez.
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Selamlar Efendim:

Düşüncelerinizi anlıyorum.Oyunla ilgili gelişmeler ve güncellemeler yapılıyor.Oyun geliştiriliyor ve en yakın zamanda bunu göreceksiniz.Bunun için sabırlı olalım.

İlgi ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
    Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sayın admin, eğer faydası olacaksa önerim şu:

Tek yıldızlı futbolcuları 25-26-27-28. seviyelerde satılmıyorsa neden daha alt seviyelerin pazarında satışa sunulmuyor, satışını 3 sezonda gerçekleştiremediğim sözleşmesini uzattığım ve de hala satamadığım oyuncum var, bence pazarı geniş tutun, ihtiyacı olan alsın..