Olmazmı hocam Ben Gibi Şansız bir adam bu durumu yaşamazmı bir maçta daha dk 1 de tükürdüğü için oyuncum atılmıştı daha başlar başlamaz nolduğunu bile anlamadan her maçta muhakkak 1 oyuncum kesin kes sakatlanıyor,geçen gün 11 tane sağlam oyuncum yoktu 10 sağlam oyuncu kalmıştı sahaya 11 kişi çıkamadığım için hükmen 3 0 yenik düşmüştüm
Tükürme işine bir care yokmudur acaba
İyi akşamlar benim bir sorum olacaktı konumla alakalı post bulamadığım için buraya yazıyorum değerlendirirseniz sevinirim. İki(2) gün önce başlayan şampiyonlar ligi ilk16 maçlarımda rakip sahada 1-0 mağlup oldum, kendi evimde ise 2-1 galip geldim. Rakip takım deplasman golü ile çıkmış mı sayılıyor yoksa kural değişikliği var mı? Teşekkürler...
http://i.hizliresim.com/ZAdJNg.png Takımımda neredeyse çoğu gözlemci ya da gözlemciye 1-2 kalite kalmış oyuncular kondisyon ve moralleride gayet yüksek her maçta, ikramiyeleri falan da 40K'dan aşağıya vermiyorum her maç için performanslarıda ortalama 7-8 fakat gel gelelim benden çok çok güçsüz, boş takımlara kolayca yeniliyorum, takımımı kazanması için her şekilde motive ediyorum fakat olmuyor, dizilişimde de bir sıkıntı göremiyorum...