Olmazmı hocamBen Gibi Şansız bir adam bu durumu yaşamazmı
bir maçta daha dk 1 de tükürdüğü için oyuncum atılmıştı daha başlar başlamaz nolduğunu bile anlamadan
her maçta muhakkak 1 oyuncum kesin kes sakatlanıyor,geçen gün 11 tane sağlam oyuncum yoktu 10 sağlam oyuncu kalmıştı sahaya 11 kişi çıkamadığım için hükmen 3 0 yenik düşmüştüm
![]()
Tükürme işine bir care yokmudur acaba![]()
İyi akşamlar benim bir sorum olacaktı konumla alakalı post bulamadığım için buraya yazıyorum değerlendirirseniz sevinirim. İki(2) gün önce başlayan şampiyonlar ligi ilk16 maçlarımda rakip sahada 1-0 mağlup oldum, kendi evimde ise 2-1 galip geldim. Rakip takım deplasman golü ile çıkmış mı sayılıyor yoksa kural değişikliği var mı? Teşekkürler...
http://i.hizliresim.com/ZAdJNg.png Takımımda neredeyse çoğu gözlemci ya da gözlemciye 1-2 kalite kalmış oyuncular kondisyon ve moralleride gayet yüksek her maçta, ikramiyeleri falan da 40K'dan aşağıya vermiyorum her maç için performanslarıda ortalama 7-8 fakat gel gelelim benden çok çok güçsüz, boş takımlara kolayca yeniliyorum, takımımı kazanması için her şekilde motive ediyorum fakat olmuyor, dizilişimde de bir sıkıntı göremiyorum...