Results 1 to 10 of 12

Thread: kupa formasyonunda başarılı olmak

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Selam Champion;

Top Eleven'ın Kupa formatı;

Kupa maçları için çoğunluğu takımının kalitesine yakın, farklı seviyelerden 128 takımla yapılan bir nakavt turnuvası...Örneğin Ziraat Türkiye Kupası vb. gibi düşün birbirinden farklı seviyelerdeki takımlar çıkıyor.Bunun formatı şuan için bu tabiki de dengesizlik oluyor doğal olarak bakalım güncelleme bize neleri sunacak.

Umuyoruz ki herkesin istediği bir düzene yakın Top Eleven bizleri bekliyor.

İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

kupa formasyonunda başarılı olmak-three-trophies-580x280.jpg

Şimdiye kadar oynadığım kupa maçlarında adamlar yedeklerini hep kupaya göre ayarlamış İlk 11 Süper Star Efsane Dolu Yedekler Berbat,Normalde Ortalama Kalitesi 40 yedeklerin tümü çıkarsa 100 den aşağı olmaz.. dolayısı ile 4 lvl ben yerine adama 20 lvller çıkar.. yani kendilerine göre ayarlıyorlar adamlar..seviyeye göre gelse böyle şansları yok..

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by champion View Post
    Şimdiye kadar oynadığım kupa maçlarında adamlar yedeklerini hep kupaya göre ayarlamış İlk 11 Süper Star Efsane Dolu Yedekler Berbat,Normalde Ortalama Kalitesi 40 yedeklerin tümü çıkarsa 100 den aşağı olmaz.. dolayısı ile 4 lvl ben yerine adama 20 lvller çıkar.. yani kendilerine göre ayarlıyorlar adamlar..seviyeye göre gelse böyle şansları yok..
    Anlıyorum . Senin bu dediğin takımla ekran yakalayıp buraya paylaşabilir misin?

Banned
    Anlıyorum . Senin bu dediğin takımla ekran yakalayıp buraya paylaşabilir misin?
    Yakaladığımda paylaşırım hocam,genelde bu ilk maçlarda oluyor,atamalar olduktan sonra kadroyu düzenliyorlar..Rakipler belli olduktan sonra yedekleri sağlamlaştırıyolar yani

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by champion View Post
    Yakaladığımda paylaşırım hocam,genelde bu ilk maçlarda oluyor,atamalar olduktan sonra kadroyu düzenliyorlar..Rakipler belli olduktan sonra yedekleri sağlamlaştırıyolar yani
    Tamam en yakın zamanda paylaşırsan sevinirim aradaki büyük seviye farkının bir sorun teşkil ettiğini rapora ekleyeceğim.

Banned
    Tamam en yakın zamanda paylaşırsan sevinirim aradaki büyük seviye farkının bir sorun teşkil ettiğini rapora ekleyeceğim.

Tamamdır Eyvallah..