-
Bu NE Demek Arkadas Bu Beni Nasil Yene Bilir
Bu Ne Demek Bu Beni Nasıl Yene Bilir O Kadar Emek Veriyorum Takıma O Kadar Emeklerimiz Yalanmı Şimdi 2 Defa Bu Takım Beni Yenmiş Böyle Birşey Görmedim
Lütfen Biriniz Söyleyin Neden Ben Buna Yeniliyorum? 3 Seviyeyim 1 Seviye Adam Beni Nasıl Yeniyor Üstelik Oyunçularım Onunkinden Kat-Kat Güçlü
Yorumlarınızı Bekliyorum..
-
Turkish Forum Moderator
Originally Posted by
Øø Murad Øø
Bu Ne Demek Bu Beni Nasıl Yene Bilir O Kadar Emek Veriyorum Takıma O Kadar Emeklerimiz Yalanmı Şimdi 2 Defa Bu Takım Beni Yenmiş Böyle Birşey Görmedim
Lütfen Biriniz Söyleyin Neden Ben Buna Yeniliyorum? 3 Seviyeyim 1 Seviye Adam Beni Nasıl Yeniyor Üstelik Oyunçularım Onunkinden Kat-Kat Güçlü
Yorumlarınızı Bekliyorum..
Selamlar;
Bu bir taktik savaşı ve oyuncuların istatiksel o maçlık performansı...Bundan önce Mourinho Fc ile Top Eleven olarak sizlere maç kazandıkca bir ödül açılacağını duyurmuştuk ve Mourinho Fc 1milyon kez yenilmişti hatırlarsanız.Ve bildiğiniz üzere Mourinho Fc de her seviyedeki takımdan üstün futbolcuları barındırıyor ama 1milyonu aşkın yenildi.Diyeceğim o ki oyunumuz taktiksel bir savaş iyi olan ve gününde olan kazanıyor
Ama bunu sorun olarak görüyorsanız destek ekibimize yazarsanız bu şekilde size geri dönüş sağlanacaktır efendim.
Destek bölümümüze buradan ulaşabilirsiniz Nordeus Support
-
bunun nesi iyi anlamadım ve mourinho felan konuştunuz hiçbirisini duymadım yeni okuyorum
-
orta saha boş kanatlar boş kalite yüksek die oyuncuları forvete yığmışsın sonra yenilmişsin bu kdar basit
-
Turkish Forum Moderator
Selamlar;
Yenmekte var yenilmekte her zaman iyi takımlar yener diye bir şart yok