Results 1 to 10 of 15
Like Tree5Likes

Thread: futbolcu teşvik pirimleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by merdogulu View Post
    bu sorun çözülmezse eğer oyunu oynamanın bir anlamı kalmaz. apaçık bir soygundur bu. admin linki verirken destek ekibimize yazarsanız demiş ama yazamıyoruz ki.
    Selamlar;

Şuan da vermiş olduğum linkten soruları tek tek yanıtlayıp sorun çözülemedi diye işaretlerseniz en son size bu aşağıdaki ekran çıkıyor;

futbolcu teşvik pirimleri-capture-20150428-150329.png

Bu çıkan yere yazdığınızda personelimiz sisteminize girip sorununuzu inceleyip size geri dönüş sağlayacaktır.

Orada size geri dönüş yapacak kişi sistemlere erişebilen o izne sahip personellerimiz bu yüzden size ben nasıl sorununuz çözülebilir diye siz menajerlerimize yardımcı olmaya çalışıyorum.

İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
    Yasin Emre Minkil likes this.

Newbie
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Selamlar;

Şuan da vermiş olduğum linkten soruları tek tek yanıtlayıp sorun çözülemedi diye işaretlerseniz en son size bu aşağıdaki ekran çıkıyor;

Click image for larger version. 

Name:	capture-20150428-150329.png 
Views:	10 
Size:	64.8 KB 
ID:	43772

Bu çıkan yere yazdığınızda personelimiz sisteminize girip sorununuzu inceleyip size geri dönüş sağlayacaktır.

Orada size geri dönüş yapacak kişi sistemlere erişebilen o izne sahip personellerimiz bu yüzden size ben nasıl sorununuz çözülebilir diye siz menajerlerimize yardımcı olmaya çalışıyorum.

İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
    iletişime geçtim şimdi. ilgi ve alakanıza teşekkür ederim..