Results 1 to 2 of 2

Thread: Forum Aktifliği

  1. #1
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Turkey
    Posts
    2,825

    Arrow Forum Aktifliği

    Sevgili Menejerler;

    Top Eleven Türkiye Forum olarak arkadaşlarınıza Top Eleven Forum'u önerip onlarında oyun hakkındaki düşüncelerini bilmek istiyoruz.

    Sizlerin sayesinde hem Türkiye'deki menejerler olarak forum daha aktif olup, oyun gelişmesinde için siz değerli menejerlerin önemli güzel öneri ve isteklerini dikkate alacağız. http://forum.topeleven.com/%C3%96ner...r-2015%3B.html

    Amacımız T11 Forum Türkiye olarak daha aktif olmak ve T11 Menejerler olarak menejerlerimizin oyundaki etkinliğini burada göstermek.

    Biliyorsunuz ki Top Eleven 2015 olarak artık en iyi güncellemeye sahibiz ve bunun üzerine daha çok gelişmelere birlikte tanıklık edeceğiz.

    Sizden ricamız forum sayfamızı önererek oyun için gelişmelerde fikir ve düşüncelerinizi dile getirmeniz.

    İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.


  2. #2
    Rookie
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    56
    Bu tür menajerlik oyunlarını bilirsiniz günde en fazla 20 dakikalık bir işlem sonrasında oyunda yapabileceğimiz bir şey kalmaz ve oyun içi yapılacak şeyler kısıtlıdır. Eğer forumu aktif hala getirmekse amacınız yapmanız gerekenler bellidir. Örneğin, haftalık veya aylık olarak diziliş ve emir önerileri yapılabilir veya farklı kombinasyonları yapıp avantajlarını ve dezavantajlarını yazabilirsiniz. Oyuncuları foruma yönetmek amacıyla oyun içi yeni görevler ekleyebilirsiniz ve belli aralıklarla forum üzerinden kod dağıtımı ve çekiliş yapabilirsiniz. Aynı zamanda forumda haftanın ve ayın üyesini seçerek onu ödüllendirebilirsiniz. Aklımda bir çok fikir var ancak bu fikirler oyun dinamiğini kökten etkileyecek şeyler ve herkesin hoşuna gitmeyebilir bu yüzden yazma gereği duymadım.