Merhabalar son günlerde aklımı kurcalamakta olan iki adet soru-sorun mevcuttur bunları sizinle paylaşmak istedim.
1- Top Eleven Bedava Token Kazanma Özelliği; Bildiğiniz üzere böyle bir özellik mevcut ancak adımları yapmama rağmen her hangi bir token hesabıma yansımıyor ve zamanım boşa gitmekle beraber karşı tarafın istediklerini yapıyorum.
Aynı şekilde Anket firmalarının size vereceğini söylediği tokenler var her seferinde adımları yapıyorum ve size uygun anket bulunmamaktadır uyarısı veriyor. Bu adıma gelene kadar zaten anket sitesi alacağı bilgiyi alıyor.
Tokenlerim kalmadı ve biraz daha ilerlemeden satın almayı düşünmüyorum, ücretsiz token kısmıda beni bu yüzden soğutuyor.
Bu durum Nordeus tarafından mı böyle yapıyor bilmiyorum ama bir ard niyet mevcut lütfen bununla ilgilenilmesi gereklidir.
2- Oyuncu Detayları; Gerek fifa gerekse menajerlik oyunları olsun oyuncular yetenekleri ve ayaklarına göre bölgelere yerleştirilirler(Normal olarak gerçek hayatta bu şekildedir). Oyuna başladığımdan beri sol ayak oyuncu bulamadım ve aynı şekilde çift ayaklı oyuncularda çok nadir bulunuyor(Normal olarak). Ben her zaman bu unsura dikkat etmişimdir, oyuncuların ayakları bu oyunda etkili mi? Etkiliyse neden bu kadar az sol ayaklı oyuncu var ? (Gerçek hayatta sol ayak sıkıntısı mevcut bunu biliyorum yoksa nedeni bu olabilir mi?
)