Results 1 to 10 of 30
Like Tree1Likes

Thread: Acilen Yardıma ihtiyacım var

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice
    anladım da benim demek istediğim şöyle boştan yere 2.yarı forvet almaya gerek yok zaten var böyle oynasın daha sonra isterse dmc yi çıkartsın ilk yarı tek forvet çıkarsa bence gol yeme olasılığı artar. ama kendi bileceği iş tabi 2 forvet her zaman rakibe karşı atak yapma ve gol atma olasılığını artırıyor, rakip defansa karşı baskı yaptıklarından.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasim Ozan View Post
    anladım da benim demek istediğim şöyle boştan yere 2.yarı forvet almaya gerek yok zaten var böyle oynasın daha sonra isterse dmc yi çıkartsın ilk yarı tek forvet çıkarsa bence gol yeme olasılığı artar. ama kendi bileceği iş tabi 2 forvet her zaman rakibe karşı atak yapma ve gol atma olasılığını artırıyor, rakip defansa karşı baskı yaptıklarından.
    "Hocam bu arada arkadaş zaten 2 forvetli oynuyor."
    Zaten menajerin 2li forvet oynadığını biliyorum orada açık ve net olarak yazdım Baştan tek forvet sonradan gol yersen iki forvet diye ...Ki bu tür maçlarda orta saha çok önemli TEK MC yerine 2 MC o yüzden söylüyorum

Benim tavsiyem ve kendi yaptığım bu şuan....Ligde 1.yim ve Şampiyonlar Ligi,Kupa da Finaldeyim o yüzden tekli forvet çıkıp rakibi ölçsün dengeli olsun sonradan forveti 2lediğinde kondisyonu full oyuncu daha iyi işler yapabilir.

Fikirler çoğaltılabilir sonuçta Tahminli konuşuyorum çünkü kesin diye birşey yok bu oyunda

İlgi ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.