Merhaba arkadaşlar..
Öncelikle başlıktanda anlaşılacağı gibi oyuna 2 sezonda para da harcadım ama bu oyun kesinlikle ya sistem tarafından yada kişi tarafından bir şekilde hile içeriyor.
Lig'de , şampiyonlar liginde ve kupada hiç maç kaybetmeden son maça kadar geldim. bana denk çok sağlam takımlarlada maç yaptım ve yendim. Yenilseydimde önemli değildi çünkü adamlar iyiydi. Ve maçlarına izleyici olarak katıldılar.
Ancaak hiç yenilmeden finale çıkıp çok dandik bir takıma çok dandik bir dizilişle sahaya çıkan bir takıma %10 avantajla çıkıp, Sakatlıklarla, Sarı kartlarla maç kaybettiren bir oyun kusura bakmayın ama oyun falan değil para tuzağıdır.
Bari iyi bir takıma yenileydik te zorumuza gitmeseydi. İlk yarı 2.0 öndeyken üst üste sarı kart sakatlık yaşatıpta adamlar ne sarı kart ne sakatlık nede hiç birşey yaşamadan 3 gol arka arkaya atıyorsa ikinci yarıda.. O zaman kusura bakmayın ama ben bu işte bi bit yeniği ararım... Yetkililerin umrunda olmazsa benim hiç olmaz. Benim gibi bu işe para yatıran bi sürü insan var ve bırakırlar. Olacak olan o...
Buyrun resimlere bakın kararı siz verin...
Resimdeki dizilişime aldanmayın o maç öncesi rakip şaşırmak için o şekilde diziliyor maç sırasında normal dizliş uygulanıyor. Yani bu dizilişle yanilirsin tabi demeyin Maç sırasında kullandığım dizilişin resminide eklicem...