Yeri gelmişken sorayım. Facebook üzerinedeki profilimi silerek Google profilimideki takımımı Facebook'a taşımak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Çünkü nedense her sildiğimde uygulama tekrar ekleniyor :S