Results 1 to 6 of 6

Thread: Kupa rakip seviyesi

Newbie

Kupa rakip seviyesi

Bu sezon kupada rakip gelen takımın seviyesine bakınca şok oldum ben 32. seviyeye yeni yükseldim rakibe bakınca şaştım kaldım 39. seviyede bu sizce adaletli bir dağılım mı. Ben kupaya başlamadan yok çektim şu anki görüntü itibariyle. Bu maçı hiç oynatmayın daha iyi yada adaletli davranıp yeni rakip koyun emeğimize yazık etmeyin teşekkürler.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Ali Bebek View Post
    Bu sezon kupada rakip gelen takımın seviyesine bakınca şok oldum ben 32. seviyeye yeni yükseldim rakibe bakınca şaştım kaldım 39. seviyede bu sizce adaletli bir dağılım mı. Ben kupaya başlamadan yok çektim şu anki görüntü itibariyle. Bu maçı hiç oynatmayın daha iyi yada adaletli davranıp yeni rakip koyun emeğimize yazık etmeyin teşekkürler.
    Kupadaki rakibinizi bu şekilde ekran yakalayarak paylaşabilir misiniz?

Kupa rakip seviyesi-capture-20160110-130128.jpg

Newbie
    Evet bu kupada normail olan bir seydir belki de simdiye dek çok rastlamiştim.
    Beni bu sezon asıl saşirtan aradaki seviye ucurumunun şampionlar liginde de olmasi.35 seviyeye yeni cıktım ve grubumda 37 level 10 kalite daha yuksek rakip var.yuhh diyorum hiç bi iddamiz kalmadi.4 yıldır bu oyundayim ilk defa boyle bişeye rastladim..yakinda birakacagim bu sartlar altında....

.Kupa rakip seviyesi-rakip.jpg
    Last edited by Osman Arın; 01-11-2016 at 09:58 PM.

Quote Originally Posted by Osman Arın View Post
    Evet bu kupada normail olan bir seydir belki de simdiye dek çok rastlamiştim.
    Beni bu sezon asıl saşirtan aradaki seviye ucurumunun şampionlar liginde de olmasi.35 seviyeye yeni cıktım ve grubumda 37 level 10 kalite daha yuksek rakip var.yuhh diyorum hiç bi iddamiz kalmadi.4 yıldır bu oyundayim ilk defa boyle bişeye rastladim..yakinda birakacagim bu sartlar altında....

.Click image for larger version. 

Name:	rakip.jpg 
Views:	20 
Size:	67.8 KB 
ID:	60771
    Kupa rakip seviyesi-att.jpg

Haklısınız ama kupa maçlarının formatı bu şekilde bende bu konudan çok yakınmıştım ve raporuma eklemiştim.Tekrardan bu konuyu raporuma ekleyip bu ay içinde ileteceğim.

İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

ilgili konular : Rekabet Türleri - Top Eleven Futbol Menajeri Ol

Top Eleven'ın Yeni Kupa Formatı - Top Eleven Futbol Menajeri Ol!

Newbie

kupa rakip

1 seviye çok degil gibi ama rakibim 134 oyuncu alabliyorken ben 129 lardan alıp ona kafa tutucam ilk maç sıkıntılı bitti 2. maça desteklerinizi bekliyoruz ercan bey vip ten yer ayırdım .)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Kupa rakip seviyesi-m1.jpg  
    Last edited by Murat Gür; 01-25-2016 at 08:21 PM.

Quote Originally Posted by Murat Gür View Post
    1 seviye çok degil gibi ama rakibim 134 oyuncu alabliyorken ben 129 lardan alıp ona kafa tutucam ilk maç sıkıntılı bitti 2. maça desteklerinizi bekliyoruz ercan bey vip ten yer ayırdım .)
    Facebook üzerinden bana ulaşırsanız sizi destekleme konusunda yardımcı olabilirim