Yeni Antrenman özelliğimize hoşgeldin!

Top Eleven yeni bir Antrenman konsepti sunuyor ve bu öğretici sayesinde bu yeni özellik hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin.

İnternet sürümünde oynuyorsan, beceri puanların otomatik olarak atanacak. Hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Ancak yeni antrenmanla birlikte, becer puanı atama seçeneği ortadan kalkacak.

Sana 2 gün önce atanmamış durumdaki tüm beceri puanlarının otomatik olarak dağıtılacağını bildiren bir Karşılama Bildirimi gönderdik.

Hangi alıştırmalarla antrenman yapmak istediğini seçebilirsin. Her alıştırma belirli özellikleri hedef alır, bu şekilde hangi becerileri geliştirmek istediğine karar verirsin.

Her rol için kilit özellikler olacak (bu özellikler Beceriler sekmesi altındaki Oyuncu açılır penceresinden görülebilir) ve maçlar sırasında oyuncular bu kilit özellikleri geliştirmeye devam edecek (yani bir maçtan sonra beceri puanı atama seçeneği de mevcut değil ve maç sırasında kaydedilen ilerleme oyuncuya doğrudan yansıtılacak).

Umarız yeni Antrenman özelliğinden, onun üzerinde çalışırken aldığımız kadar büyük bir keyif alırsın. Oyuncularımıza oldukça bağlıyız, bir şeyi değiştirmek, geliştirmek veya eklemek istiyorsan bize buradan bildirmen yeterli olacaktır.

https://nordeus.helpshift.com/a/top-...manager/?p=web

Top Eleven oynadığın için teşekkürler!