Results 1 to 9 of 9

Thread: Token aldım, ödeme gerçekleşti fakat tokenler gelmedi 2

Newbie

Token aldım, ödeme gerçekleşti fakat tokenler gelmedi 2

kimsenin kimseye cevap verdiği yok beyler inanmayın her halta 2 gün oldu kimse sallamıyor
    destek ekibinin bi işe yaradığı yok, devlet dairesinde bile işler daha hızlı yürüyor anasını satıyım

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Hasan Hışır View Post
    kimsenin kimseye cevap verdiği yok beyler inanmayın her halta 2 gün oldu kimse sallamıyor
    destek ekibinin bi işe yaradığı yok, devlet dairesinde bile işler daha hızlı yürüyor anasını satıyım
    Destek ekibine gönderdiğin mesajı burada ekran yakalayıp paylaşırsan sevinirim.

Newbie
    destek ekibine artık harbi harbi abi kusura bakmayında sıçarım böyle desteğe, herifler bana token atmadı diye gittim centili den 79 token aldım, gelmiş sonra bana yazdıkları şeye bak hesabını inceledik, 79 token gecikmeli olarak hesabına geçmiştir diyor şakamı bunlar anlamadım ki, ben senden zaten 99 token almışım banka dekontu her boku bilgilerimi vermişim, bana dediği şey centiliden aldığım token sayısı hesabına yatmıştır
    Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 05-05-2016 at 12:58 PM.

destek ekibine artık harbi harbi abi kusura bakmayında sıçarım böyle desteğe, herifler bana token atmadı diye gittim centili den 79 token aldım, gelmiş sonra bana yazdıkları şeye bak hesabını inceledik, 79 token gecikmeli olarak hesabına geçmiştir diyor şakamı bunlar anlamadım ki, ben senden zaten 99 token almışım banka dekontu her boku bilgilerimi vermişim, bana dediği şey centiliden aldığım token sayısı hesabına yatmıştır
    Sendeki görüntülerin tamamını buraya atar mısın?

Newbie
    küfür içeriklide var artık son mesaj ? dayanamadım sövdüm artık . atayımmı hepsini

küfür içeriklide var artık son mesaj ? dayanamadım sövdüm artık . atayımmı hepsini
    Dekontun görüntülerini bekliyorum.İncelediklerinde görmeleri lazım normalde destek ekibi için basit bir olay

Newbie
    Token aldım, ödeme gerçekleşti fakat tokenler gelmedi 2-st-izili-dekont.jpg

dekont

Newbie
    Token aldım, ödeme gerçekleşti fakat tokenler gelmedi 2-5.jpgToken aldım, ödeme gerçekleşti fakat tokenler gelmedi 2-1.jpgToken aldım, ödeme gerçekleşti fakat tokenler gelmedi 2-2.jpgToken aldım, ödeme gerçekleşti fakat tokenler gelmedi 2-3.jpgToken aldım, ödeme gerçekleşti fakat tokenler gelmedi 2-4.jpg

Küfürlü mesaj atmışsın bunda haklı olsan da haksız duruma düşersin