Results 1 to 10 of 10
Like Tree2Likes
  • 1 Post By
  • 1 Post By benben26

Thread: Takımının neden güçlü olmadığını mı merak ediyorsun? Tartışalım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Aslında karşındaki rakibinin güçsüz halde seni yenmesi çok sinir bozucu birşey. Ama her şey oyuncu gücünede bakmıyor aynı zamanda taktiğe bakıyor bende o taktik süper işe yararken sende işe yaramıyabilir bunu kendin oyuncularına bakarak mevkilerine bakaraktan takik yapman gerekir. Aynı zamanda iç taktiklerde çok önemlidir.

Bu oyuncu çok güçlü diye o oyuncuyu almayın taktiğinize göre gerekli mevkide oyuncu alın.
    GoKiLL likes this.

Newbie
    Quote Originally Posted by benben26 View Post
    Aslında karşındaki rakibinin güçsüz halde seni yenmesi çok sinir bozucu birşey. Ama her şey oyuncu gücünede bakmıyor aynı zamanda taktiğe bakıyor bende o taktik süper işe yararken sende işe yaramıyabilir bunu kendin oyuncularına bakarak mevkilerine bakaraktan takik yapman gerekir. Aynı zamanda iç taktiklerde çok önemlidir.

Bu oyuncu çok güçlü diye o oyuncuyu almayın taktiğinize göre gerekli mevkide oyuncu alın.
    Merak ettiğim bir konu var, takım içerisindeki milliyet dağılımı takım performansını etkiliyor mu ? Benim şu anki ortalamam 87,6 ama Kupa'da 2 seferdir benden çok çok düşük puanı olan takımlara yeniliyorum hem de açık bir farkla ? Takım kurulumu 4-4-2 standartında oynuyorum, öneriniz var mı yetkili bir arkadaş konuyla ilgili bilgi sahibiyle yanıtlarsa sevinirim.
    Teşekkürler.

Newbie
    maglubiyyeti taktike baglamak teselliden baska bisey degildir. 2mizde 4-4-2 oynuyoruz genel kalite bende 123 onda 114. kim kazandi dersin? ilk yari atilan sutlar 1-9 tam saha pres yaptim topasahip olma 39-61%. macin kahramani benim takimimda neden 1-0 kaybediyorum sence?