Antonio Gustavo Hernandez
Guest
Originally Posted by
sedattt
Peki 2X antrenman hakkım günde sadece 1 adet mi? Değilse ne kadar saat araligi ile yapabilirim? Bir diğer çözemediğim teknik husus var. Ana ekranda bulunan ve federasyon uyarılarını gösteren küçük mavi uyarılar bulunmakta. Ancak tıklayıp federasyon mesaj sayfasına girdiğimde güncel hiçbir bildirim bulamıyorum. Acaba atladığım bir detay mi var?
Değil, Sedat Bey. Günde 30 video izleme hakkınız var (bazen daha az veya daha çok olduğu durumlar olabiliyor), bunu nasıl kullanacağınız size kalmış, ister bonus için, ister fizik merkezinde bir dinlenme paketi karşılığına gelen + %15 oranında oyuncularınızı dinlendirerek, ister yine bu paket karşılıklarına gelen miktarlarda oyuncularınızın morallerini veye sakatlıklarını düzelterek (oyuncunuzun üstüne tıkladığınızda açılan genel sekmesinde), isterseniz de bu paketleri veya nakitleri kazanarak (ücretsiz token teklifleri bunlara dahil değildir). Eğer uyarı ünlem işareti ise bir federasyon üyesinin çevrimiçi olduğunu göstermekte, eğer 1 veya 2 gibi rakamlar çıkıyorsa bildirim göstermektedir. Bu bildirimler kiralık oyuncularla ilgili haberler, üyelerin ayrılmaları gibi durumlar veya federasyon turnuva maçlarının sonuçları olabilir.
Edit: Sedat Bey, 30 video sınırını belirtmek için yazmıştım, bununla birlikte 2X bonus bir gün içerisinde en fazla 3, 4 veya 5 kez veriliyor şu ana kadar gördüğüm kadarıyla.
Originally Posted by
emregbm
ben de oyuna 2 hafta önce başladım
ilk hafta günlük bonus geliyordu dinlenme olsun para olsun token olsun
ama pazartesiden beri gelmemeye başladı acaba ayarlarda bir değişiklik filan mı yaptım yoksa bu bonus belli bir süre sonra kesiliyor mu
Emre Bey, günlük bonuslar 18 Ocak'a kadar geçerli idi. Bu tarihe kadar reklam amacıyla yapılmış, Top Eleven oyuncuları için fırsat haftası gibi bir şeydi.
İyi günler dilerim,
Last edited by Antonio Gustavo Hernandez; 01-25-2017 at 03:45 PM.