Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By GoKiLL

Thread: Transfer yaparken kullandiginiz taktikler nelerdir?

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    71

    Transfer yaparken kullandiginiz taktikler nelerdir?

    Transger yaparken oyuncuyu satin alabilmek icin bircok kisi son saniyede oneri yapmaktadir sizce bu dogrumudur? Sizin kendinize ait bir oneriniz varmidir?

    Ben kendi taktigimi sizinle paylasmak isterim.
    Bence son saniyede oneri yapmak cogu zaman cozum degildir, eger rakibiniz sizden once teklif yaptiysa sizin son saniyede teklif yapmaniz bazen oyuncuyu kaybetmenize sebep olabilir. Ilk 3 round oyuncuyu kac kisi almak istiyor bakin 5. rounddan sonra eger 3 veya daha fazla kisi teklif yapiyorsa bence daha fazla token kaybetmeden cekilin, eger rakibiniz sadece bir kisi ise her zaman ondan once teklif yapin ve bir sonraki round da eger o son 5 saniyeye kadar teklif yapmadiysa siz 2 saniye kala teklif yapin, bu rakibinizi aldatmaya yonelik bir harekettir ve cogu zaman ise yarar cunku rakibiniz tokeninizin bittigini sanar ve teklif tapmayabilir.
    murattix likes this.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    16
    Ayni taktigi bende kullaniyorum, ama cogu insan bunu biliyor. Benim taktigim rakibe kendini zengin gostermen daha cok isime yariyor. Bu taktik 3 kisinin altinda kaldiysaniz, yeni round girmeden bir token ve yeni round girdikten sonra yine bir token kullanmakla olur. Bununla karsi taraf senin bol token kullanmandan korkar ve cekilir.

    GoKiLL, senin taktik sadece 2 kisi kaldiginizda ise yarar.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    5
    ilk 5 6 tur tur açılır açılmaz basıyorum.. sonra atıyorum 7. turdayım.. bekliyorum bekliyorum baktım basmıyo son 1 saniye kala yapıştırıyorum teklifi adama fırsat kalmıyor. benim taktiğim bu işine yararsa ne mutlu bana. bol şans

  4. #4
    Newbie webbek's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    5
    taktik tokende biter token varsa alırsın ...