Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: Top Eleven Turkiye Destek Hatti Hakkinda Ne Dusunuyorsunuz?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Merhaba ben son birkaç gündür sürekli bir haksızlıkla karşı karşıyayım transfer rekabetine giriyorum tokenleri harcıyorum 2-3-4 tur tam rekabet sonlanacak bağlantımı sonlandırıyor program yeniden bağlanana kadar 15 saniye uçmuş tabi olan benim harcadıklarına oluyor ve yine elde sıfır bu üçüncü kez başıma geldi haksızlık bu ve 10 jetondan fazla zararım oluyor.. Oyunu bırakma noktasına geldim..

"GGG"

Newbie
    telefondan giris yapabiliyordum suan ise artik giris yapamiyorum facebook'a baglanilmiyor diyor.. sorun yasiyorum giris yapilmiyor yardm edermisiniz.. tel'in markasi galaxy s1

Newbie
    arkadaşlar ücretli token aldim ücret tahsil edilmiş benden ama tokenler gelmedi ne yapmaliyim ?

Newbie
    aslında ben top eleven in türk insanını ayrıştırmaktan yani başka ülkelere ait insanlardan daha alt sınıfta gordugune inananlardanım söyle ki : amerika ispanya genelinde kore ve tayvan bu ülkelerin video ve token olayları bizim ülkemize oranla cok farklı neden bi koreli veya ispanyol a böyle davranılıyor cok merak ediyorum. ne hakla sizler böyle dusunursunuz veya sizleri bu dusunceye iten nedir aydınlatın bizleri ona gore bizlerde ne ytapacagımızı sizlere karsı nasıl tavır koyacagımızı bilelim

Newbie

3

token

Newbie
    transfer listesinden oyuncu anlamıyorum bi suru kişi giriyor her sezon böyle arkadaşlarım tek tokene en kaliteli adamları alıyor bende en az yirmi harcanan lazim oda turdan atmazsa Türkiye de token niye pahalı birde transfer saatlerini öyle bi ayarliyonuzki türkler almasın diye bizim sunucular yaramaz.

Newbie
    sunucu değiştirmeyi yapın artik lutfen

Page 3 of 3 FirstFirst 123