Antonio Gustavo Hernandez
Guest
tanking
Çok basit, federasyon maçları için. İnsanlara token kazanmak daha tatlı geliyor ve herkes üst üste bu seviyelere çıkacak para harcayamıyor veya dinlenme paketlerini doğru şekilde biriktirmek için doğru stratejiyi bulamıyorlar. Bir de işin farklı bir noktası var, troll sonuçlar, gerçekten insanı kahrediyor ve oynamak istemiyorsunuz. 3 sezondur üst üste %130'lardan %150 ğstüne çıkıyorum (federasyonum yeni platin lige yükseldi bu arada, yani federasyonlardan pek token kazanmadım), şahsen bu troll sonuçlardan dolayı 4 ay ara vermiştim 4 sezon önce, ve şöyle bir gerçek var üst üste başarı kazandıkça sistem seni işaretliyor ve handikaplıyor. Bu saydığım nedenlerden dolayı yapanları anlayabiliyorum, istismar olmadığı sürece bence problem yok, ama bazıları sistemi istismar ediyor, örneğin sürekli kalıp sadece federasyon maçları oynayanlar ve bunu sürekli alışkanlık haline getirenler ile ligi suistimal eden rahatsızlar (adam ligde kalmak için sürekli kaybediyor, senin 3'lüyü de görüyor, çekemiyor ve dur diyor bu yine kazanmasın, sana karşı tam teşekküllü çıkıyor, özellikle bunlardan tiksiniyorum). Bu istismarcılar oyunun sağlığını bozuyor ama onun dışında anlayabiliyorum, sonuçta sistem bu düzen üzerine tasarlanmış, değişmeli mi, bence değişmeli ama anladığım kadarıyla Nordeus oyuncu kaybetmekten çekiniyor ya da amatörlüklerinden dolayı bunu nasıl uygun bir şekilde değiştirebileceklerine karar veremiyorlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk