Magazadan paramızla Beşiktaş forması almak istiyoruz artık bıktık saçma sapan tkaım logoları kullanmaktan bişeyler yapın be arkadaş?
vizyonunuz olsun biraz senelerdir bi Beşiktaş logo forması getiremediniz be
Magazadan paramızla Beşiktaş forması almak istiyoruz artık bıktık saçma sapan tkaım logoları kullanmaktan bişeyler yapın be arkadaş?
vizyonunuz olsun biraz senelerdir bi Beşiktaş logo forması getiremediniz be
Sanirim TFF, kulup formasi , logo gibi lisans anlasmalarini kuluplere birakmis durumda. Kuluplerde genelde bu tip mevzuatlara butce ayirmadiklarindan (Nordeus gibi bir sirketten teklif geldiginde inceleme yapacak insan kaynagi butcesi veya basvuruyu alacak insan kaynagi butcesi gibi) bu isler suruncemede kaliyor. Acikcasi bu tip anlasmalara bir kulubun vakit harcayacak zaman yaratmasi icin verilecek teklifin dikkat cekici olmasi gerekiyor diye dusunuyorum. O tahlilde ancak buyuk satislar yapabileceginiz takimlara yaklasirsiniz. Acikcasi bu is resmen kulup forma satis dukkani kurmaktir.
Nordeus'un butcesi hakkinda bir fikrim yok fakat EA'inki kadar oldugunu da dusunmuyorum. Konami bile lisanslama konusunda pekcok sorun yasiyor.
Bir oyuncu olarak baktigimda ben Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas uclusunun mutlaka satisinin olmasi gerektigini dusunuyorum. Ama yukarida yazdiklarim bu islerin neden suruncemede kaldigini biraz acikliyordur umarim.