nasıl oluyor ben anlamıyorum federasyonda adamdan çok ama çok üstünüm ama adam beni farklı yeniyor
nasıl oluyor ben anlamıyorum federasyonda adamdan çok ama çok üstünüm ama adam beni farklı yeniyor
Bonuslar,Teşvik primi,Oyuncularınızın kondisyonları,Moralleri,Federasyon aktifliği ve maçlardaki tam destek,Federasyonda verilen bonusun özelliği,Takım dizilişi,Oyuncularınızın istatistikleri bunların tamamı full ve olumlu ise Destek Ekibimize yazarsanız geri dönüş sağlanacaktır.
Bunlarin hicbir onemi yok , mac skorlari otomatik olarak belirlenmis oluyor , sen full antreman ,full tesvik , full kondisyon , yuzde 102 seviyeli takimin deplasman 3-1 kazanip, kendi evinde yuzde 75 takima iki takiminda ayni taktik ile oynadigi , 4 tane yiyip kaleye sut cekemeden elendigini yerde insanlara bu etkisi olmayan seyleri yazip durmamak lazim.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banada bi yorgunluk geldi ff deki maçlardan. ligte bile rakiplerimin berabere kaldığı haftada bende ligin dibinde gelene gidene yenilen rakiple berabere kaldım. birde sözde favoriyim. oyun beni bırak diye bağırıyor ama işte seviyorum top elevenı.