Bu sezon ligde 26 maçta; 26 galibiyet 147 gol atıp, hiç gol yemeden şampiyon oldum... Buraları takip eden varsa geliştirdiğim üstün taktikle bunu başardım... Ahkam kesecek birisi varsa o da benim.Kanıt ekran görüntüsü...
Originally Posted by chessturko Bu sezon ligde 26 maçta; 26 galibiyet 147 gol atıp, hiç gol yemeden şampiyon oldum... Buraları takip eden varsa geliştirdiğim üstün taktikle bunu başardım... Ahkam kesecek birisi varsa o da benim.Kanıt ekran görüntüsü... Tebrikler 3lü Kupanız toplamda kaç onu öğrenebilir miyim?
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Tebrikler 3lü Kupanız toplamda kaç onu öğrenebilir miyim? 9.seviyedeyim.3 kez 3 kupayı da aldım.bu yıl kupada sadece 2 gol yiyerek kupayı da aldım. bu 4. takımım.2011 den beri oynarım.
Originally Posted by chessturko 9.seviyedeyim.3 kez 3 kupayı da aldım.bu yıl kupada sadece 2 gol yiyerek kupayı da aldım. bu 4. takımım.2011 den beri oynarım. Ben 9 kez aldım bende 2011 den beri oynuyorum
Diziliş ve emirleri benimle paylaşır mısın .? Bir çok oyuncu aldım ama diziliş ev emirler konusunda çok başarısızım
Forum Rules