Results 1 to 10 of 11
Like Tree1Likes

Thread: Bir Menajer, Bir Kulüp, Yirmi Bir Sezon, Bin Karşılaşma, Kırk Kupa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    aic
    aic is offline
    Newbie
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Selamlar

Sorularınızı bu başlık altında sorabilir ve yanıtını alabilirsiniz.
    Öyleyse sizinle başlayalım,

1)Malum eskiden kaleci antrenmanı ile oyuncu geliştirirdik fakat bunu kaldırdılar. Yabancı forumlarda birçok şey yazılıp çiziliyor hesaplanıyor ama karışık geldi açıkçası, bu konudaki fikirleriniz nelerdir ?

2)Maç esnasında kullanılan antreman bonusları tam olarak nasıl işler, mantığı nedir ?

3)Taktik dizilim ve emirler... Rakip amc/dmc, kendi amc/dmc oyuncumuz hangi durumlarda oynatılır ? Yani rakipte amc varsa benim dmc kullanıp kullanmamam ne kadar fark yaratır veya rakipte amc olmadı halde dmc kullanmam beni ofansif anlamda geriye düşürür mü ? Kendimden güçlü bir rakiple oynarken komutlar nasıl olmalıdır ?

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by aic View Post
    Öyleyse sizinle başlayalım,

1)Malum eskiden kaleci antrenmanı ile oyuncu geliştirirdik fakat bunu kaldırdılar. Yabancı forumlarda birçok şey yazılıp çiziliyor hesaplanıyor ama karışık geldi açıkçası, bu konudaki fikirleriniz nelerdir ?

2)Maç esnasında kullanılan antreman bonusları tam olarak nasıl işler, mantığı nedir ?

3)Taktik dizilim ve emirler... Rakip amc/dmc, kendi amc/dmc oyuncumuz hangi durumlarda oynatılır ? Yani rakipte amc varsa benim dmc kullanıp kullanmamam ne kadar fark yaratır veya rakipte amc olmadı halde dmc kullanmam beni ofansif anlamda geriye düşürür mü ? Kendimden güçlü bir rakiple oynarken komutlar nasıl olmalıdır ?

şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Selamlar ;
    Oyunumuzda bulunan tüm açıkları bizzat biz moderatörler gördüğümüzde iletip kapattırıyoruz.Antrenman mevkisine göre oyunucunuzun hangi beceriye ihtiyacı olduğunuzu düşünüyorsan ona göre antrenman yaptırmanı tercih ederim.Becerisi yüksek olup yanlış antrenman yaptıranları birçok kez gördüm.Bunların oyuncuları pek bir işe yaramaz.

Maç esnasında oyuncuların daha çok yapmak istediğin bonus üzerine istatistik arttıran bir seçenektir. Mesela karşında güçlü bir rakip varsa ve yenilmeyi göze almıyorsan defans yapıp kontra atak seçeneği ile bunu etkileşimli arttırabilir oyunu dengede tutabilirsin.Tabi o an oyuncularınızın istatistikleri de çok önemli. Yoksa sizin 9 yıldızlı olup her zaman 10 derecesinde oynamasını beklemeyin. Bunlara dikkat ederek maçları oynarsanız daha mantıklı bir bonus seçebilirsin.Kolay rakipse hücum seçin veya dengeli rakipse topa sahip olma kısa pas seçeneklerine yoğunlaş.Mevkilerde karşı rakibin ne taraf kötü istatistik varsa ordan sürükle pas atış yönünü bu vb olağan durumlardaki görüş şekline göre değişen maç durumlarıdır.

Benim takım 9 yıldızlı olduğu için karşıma düşük rakip geldikçe kolay kazanıyorum.Denk gelen rakipler zorluyor tabi ki de. DMC oyunun istatistiğine etki yapabiliyor zorlu rakipler önünde iseniz.

Ben 4-2 Mc -2 (Aml Amr) - 1 Amc - 1St şeklinde bir dizilimle çıkıyorum ve rakibin nabzına göre bu bonus ve pas şekli,pas yönünü anlık olarak şekillendiriyorum. Siz her maçta çok sık eğer oyuncu kötü diyip hadi çıkartıp başkasını alayım derseniz bazen daha kötüye gidiyor sabrederek oynayarak ve iyi oyuncunuzun becerilerinde ne eksik ise onları takviye ederek ilerleyin. Oyuncu oynadıkça istatistiği bir şekilde beceri antrenmanları ile gelişiyor. Tabi bunları yapmak zaman ve biraz sabıra dayanıyor.

Forumlarda birçok şey görüyoruz bazı menajerler inceleme altında ve bu tarz şeyleri bizler dışardanda izliyoruz. Eğer sizlerde farklı açıklık veya bunu pazarlamaya çalışan varsa ilk biz bunları görüp sonucunda oyunlarının banlanmasına kadar bir süreç işletiyoruz.

Oyunla alakalı önceden soru-cevap kısımları mevcut. Ve oyunun kendi sitesinde temel bilgilerde yazmakta oradan da en ufak şeyde yararlanabilir bulamadığın ne var ise tecrübe edindiğimiz kadar sizlere aktarabilirim. Unutmayın ki her oyuncuda ki Yıldız sayısı sizi yanıltmasın bunların doğru ve uygun şekilde beceri antrenörü yapılmış olanı etkilidir.
    Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 11-09-2018 at 03:20 AM.