Merhaba. İlk defa, yep yeni bir serüven olarak 2017 tarihinde başladığım bu oyunda; on dokuz ay, 21 sezonluk kazanımlarım ve istatistiğimi paylaşıma sunmak istedim.
Tek kuruş para yatırmadan, oyun açığı kullanmadan, usulsüzlük yapmadan kulübü getirdiğim seviye ve kulüp kaynaklarım resimlerde görüldüğü gibidir.
Bin maçlık bir süreç daha yaşar mıyım? Oyunu bırakır mıyım? Bilmiyorum. Geçirdiğim bu süre zarfında oyundan kısmen keyif aldım. Tabiri caizse; kanser eden mağduriyetleri zaman zaman yaşadım, hala da yaşamaktayım. İnanıyorum ki her oyuncu da yaşamaktadır. Fakat buna rağmen keyif almadığımı söyleyemem. Yani, yakınlarda oyunu bırakma gibi bir planım yok.
Futbola dair her ne varsa konuşarak ve seviyeyi düşürmeden tartışarak -atışarak- keyif alınabileceği fikrindeyim. Konuşalım, seviyeli tartışalım, rekabete girelim, paylaşalım. Herkes bu başlık ya da oluşturulacak genel bir başlık üzerinden başarılarını paylaşıma sunsun. Futbolun -bu bir oyun da olsa- bu unsurlarla birlikte daha keyifli olduğunu düşünüyorum. Hem bu vesile ile bilgi birikimlerimizi de bir birimize sunmuş oluruz. Daha başarılı olmak için hem yöntemler sunulmuş, hem de sebepler olgunlaşmış olur. Oyun daha keyifli, daha da keyifli olur.
Çok uzatmış olabilirim, k. bakmayın. Herkese bol şans ve başarılar dileyerek resimlerle mesajı bitirmek istiyorum.