Results 1 to 4 of 4

Thread: Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş Amblem ve Forması ?

  1. #1
    Newbie kcankaynak's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    14

    Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş Amblem ve Forması ?

    Merhaba sevgili arkadaşlar. Oyunda Türk takımları adına sadece Trabzonspor'un olması bana çok ilginç geldi. Avatarımdan da belli olacağı üzere Fenerbahçe taraftarıyım ancak Trabzonspor ile bir alıp veremediğim yok bu yüzden Trabzon'lu ya da Trabzonspor taraftarları sakın ola üstüne alınmasınlar. Eğri oturup doğru konuşacak olursak, Türk futbol tarihinin 3 büyükleri yok da sadece Trabzonspor'un amblemi ve formaları varsa, bu işte sağlam bir ticari amaç vardır. Trabzonspor forma ve ambleminin olduğu yerde, FB,GS ve BJK forması ile ambleminin hayli hayli olması gerektiğini düşünüyorum. Eminim ki benim gibi düşünen 3 büyük kulüp taraftarlarının sayısı da az değildir. Madem Türk Forumu açıldı, madem bu oyunu oynayan bilmem kaç oyuncunun çoğunluğu türklerden oluşuyor, o zaman bir zahmet 3 büyük kulübün forma ve amblemini de ekleyin. Beni Arsenal'miş, Real Madrid'miş, Milan'mış ilgilendirmiyor kardeşim.
    FENERBAHÇE SK - SEASON 17 BOSS

    9 TIMES LEAGUE WINNER, 8 TIMES CL WINNER

    6 TIMES LEAGUE SECOND, 7 TIMES CL SECOND

    2 TIMES LEAGUE THIRD, 1 TIMES CL THIRD

  2. #2
    Apprentice
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    286
    Hey, Türkçe iyi bilmiyorum, google tercüme kullanıyorum.
    Her neyse, Nordeus sadece kolayca herhangi bir kulübün resmi embles koyamazsınız .. onlar ödemek ve kulüp sahipleri ya da her türlü ile görüşmek zorunda. Ben onlar olabilir eğer Fenerbahçe ve Galatasaray'ın resmi embles ve formaları eklersiniz inanıyorum.

  3. #3
    Rookie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    71
    Arkadaslar Top Eleven her takimin formasini oyuna ekleme hakki yoktur. Bunu icin kluplerden izin alinmasi ve sozlesme imzalanmasi gerekmektedir. Turkiye'den sadece Trabzonspor ile sozlesme yapilmistir. Diger 3 buyukler ile ise hala irtibattadur ve onlarin izinleri beklenmektedir. Onlarla anlasmaya varildigi zaman oyuna eklenecektir.

  4. #4
    Rookie
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    45
    gokill sen laz mısın ?