Originally Posted by
alfonso85
Valla ercanım, insanlar burada aylardır hatta yıllardır problemlerini dile getiriyor...ama çözüm bulunuyor mu? hayır...her gelen yeni güncelleme oyuncuların işini biraz daha zorlaştırmak üzerine kurulu...Oyuncuların görüşleri, önerileri bizler için önemli deniliyor ama iletişime geçip iletince sadece basma kalıp cevaplar yada baştan savma açıklamalar...Yeni sezon başlayalı 8 gün oldu...8 gündür her gün maçlarımın biri 10:00 da diğeri 14:00 te...Bir gün koskoca 24 saat ama sağolsun nordeus inatla 4 saate 2 maç sıkıştırıyor...Maç esnasında saçma sapan şeyler oluyor , iletiyoruz'' o sıra bir terslik meydana geldi'' deniyor...bir çocuğa açıklama yapar gibi...ben gerçekten anlamıyorum...bu oyun mayıs 2010 da piyasaya çıktı ilk...9 yıl olmuş yani...9 yıldır faaliyette olan bir oyunun kükremesi lazım...her anlamda öncü olması lazım...ama maç esnasında gerçekleşen akıl ve mantıkla açıklanamayacak şeyleri bile ''terslik'' adı altında geçiştiriyorlar...En basit örnek, geçen sezon ki maçım...takımımın gücü %98...rakip ise %63...Daha maçın başında rakip kırmızı yiyor üstelik sol beki sakatlanıyor, yedek sol bek olmadığı için yerine mc giriyor...ama böyle bir durumda bile maçı kim alıyor??? ben değil tabii ki, rakip alıyor...Şimdi insanlar isyan etmesinde ne yapsın??? Bu en basit örnekti...bunun gibi daha niceleri var...burada insanlar haketmedikleri hiçbir şeyi istemiyor, ama bir zahmet nordeus ta bize hakettiklerimizi versin...şuan top eleven oynayan hiçbir arkadaşım kalmadı dersem, belki durumun vahameti daha iyi ortaya çıkar