Herkese merhaba özel sponsor etkinliğinde sen dahil 2 kişinin katıldığı 5 açık arttırma için token harcadım ve 5 transfer yaptım aşağıda resimler mevcut fakat ödülü verilmedi!!
çeviri hatası mı var bilmiyorum ama tokenleri mi kaybettim sırf bu hata yüzünden ! ya tokenlerimi geri iade edin yada ödülümü verin!
Bunun için Destek ekibimize yazmanız gerekiyor. Mobilden giriş yaptıktan sonra "?" kısmından ulaşabilisiniz.
Ercan bey cevabı gördünüz mü evet çeviri hatası vardı deniyor fakat size tokenlerinizi geri iade edemeyeceğiz diye dönüş yapıyorlar nasıl bir saçmalıktır bu? ee ben çeviri hatasından dolayı ödülüde alamadım ne olacak bu iş
Ercan bey cevabı gördünüz mü evet çeviri hatası vardı deniyor fakat size tokenlerinizi geri iade edemeyeceğiz diye dönüş yapıyorlar nasıl bir saçmalıktır bu? ee ben çeviri hatasından dolayı ödülüde alamadım ne olacak bu iş
Hesabınızın incelenmesini isteyin ve Türkçe Destek olarak yazın.
Tekrar selamlar bu konuyu ayın 25 inde rapor olarak sunacağım siz burada menajer kimliğinize kadar paylaşırsanız sevinirim.