Results 1 to 3 of 3

Thread: Oyunu bırakmaktan başka seçenek bırakmıyorsunuz

Newbie

Oyunu bırakmaktan başka seçenek bırakmıyorsunuz

Önceden açık arttirmada 2 -3 tokene 5 yıldız oyuncu alabiliyordum ama şimdi neredeyse açık artırma bir dakika olmamışken 5 token verilmiş oluyor ve hayali karakterler açık arttırmayı kizistiriyor diye düşünüyorum. Oyundaki diğer oyuncular ile olan oyuncu al satı 1 hafta ile sinirlandirdiniz ve alacağımız oyuncuyu 1 hafta 5 yıldız görüyoruz. İkinci hafta 4 den devam.. bu sezonda da çok güzel bir güncelleme getirdiniz herhalde 10 tane futbolcuyu satılığa çıkarıyorum süreleri dolana kadar 1-2 kişi zar zor EN DÜŞÜK fiyattan satılıyor. Oyun gerçekten çok zevkli sürükleyici bir oyun çevremde çok kişi oynuyor ve hepsi benimle aynı fikirde. Oyuncularinizi kaybetmeden sesimizi duyun lütfen. teşekkürler

P13 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by GaziosmanpasaSK View Post
    Önceden açık arttirmada 2 -3 tokene 5 yıldız oyuncu alabiliyordum ama şimdi neredeyse açık artırma bir dakika olmamışken 5 token verilmiş oluyor ve hayali karakterler açık arttırmayı kizistiriyor diye düşünüyorum. Oyundaki diğer oyuncular ile olan oyuncu al satı 1 hafta ile sinirlandirdiniz ve alacağımız oyuncuyu 1 hafta 5 yıldız görüyoruz. İkinci hafta 4 den devam.. bu sezonda da çok güzel bir güncelleme getirdiniz herhalde 10 tane futbolcuyu satılığa çıkarıyorum süreleri dolana kadar 1-2 kişi zar zor EN DÜŞÜK fiyattan satılıyor. Oyun gerçekten çok zevkli sürükleyici bir oyun çevremde çok kişi oynuyor ve hepsi benimle aynı fikirde. Oyuncularinizi kaybetmeden sesimizi duyun lütfen. teşekkürler

P13 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar ;

Bu konularda tabiki de sana hak veriyorum.Bunların iyileştirilmeleri için öncelikli olarak raporlarımda bunu ileteceğim.

İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.

Newbie
    Transfer sistemini çok değiştirdiler. Şimdi koyduğun tokeni oyuncu başka takıma giderse geri alabiliyorsun ya, artık menajerler token basmak konusunda daha rahat. Eskiden ihtiyacı olmayan token basmazdı, şimdi zevkine psikolojik baskı yapmak için basanları biliyorum.

Ayrıca eskiden bir oyuncu sattığımızda hangi takım almış, nereye gitmiş görebiliyorduk ama şimdi bu mümkün değil. Aynı şekilde 10 level ile 60 level adam aynı oyuncuya teklif verebiliyor. Böyle de olunca transferde rekabetin bir anlamı kalmıyor.

Lütfen eski sürümlerdeki transfer sistemini geri getirin Ercan Mehmet kardeş.