Quote Originally Posted by Oğuzhan Çelikoğlu View Post
Oyunu ileri seviyeye taşımış birisi türlü sebeplerden tokenleri harcıyor olabilir. Açık artırmada mücadele ettiği insanlar ise 1. seviye 85 tokeni olan ve acemi insanlar. Sen 5 token veriyosun adama gökten inmiş gibi kullanıyor. %80 lik adama 20 token teklif ediyorlar. Nasıl baş edeceğiz bunlarla Mehmet Bey ? Bu sezon da benden 50 sezon öndeki adamlarla açık artırmada mücadele ediyorum. Kim bilir adamlarda kaç yüz tane token var .. Eşitlik ve adalet nerde ? Tamam para kazanmanız lazım ama acemi ya da tam profesyonel geliyor karşımıza .. Biz o zaman hiç transfer yapmayalım ya da dişimizden tırnağımızdan biriktiğimiz 20-30 tokeni 1 futbolcuya verelim siz de rahatlayın biz de ..!!
Selamlar;

Genelde oyunu hangi sunucudaysan takip et yoğunluğun az oldugu erken saatlerde açık arttırmaya girmeni tavsiye edebilirim.

Bende açık arttırmaya girsem karşı rakibin kaç tokeni olduğunu bilmiyorum eşitlik kısmı bazı konularda yok bunu zaten söylüyorum ama açık arttırma tekliflerinde pek bir şey deme şansım malesef yok.