Originally Posted by
alfonso85
Sezon başlayalı neredeyse 8 gün oldu, ama nedense hiçbir oyuncumu satamıyorum!!! En basit örnek , 18 yaşındaki 4 yıldızlı sol kanat oyuncum üstelik çift ayaklı, ama nedense(!) hep satışta olmasına rağmen taliplisi yok!!! Aynı standartlardaki bir oyuncu transfer listesinde en az 10 tokene gidiyor...Birde şu gençlik merkezindeki saçmalığa bir çözüm bulun lütfen, hesapta kurallar bölümünde klasik Nordeus süslemeleri ile ballandıra ballandıra anlatılıyor, ''bu süreçte yıldız kaybetmezler'' gibi bir ibare var ama kalitesi 83 görünen oyuncum (antrenör sürecinde biraz yatırım yaparak bu seviyeye getirdim) A takıma gelince 74 e düştü...Dolayısı ile yıldız kaybetmiş oldu....Hani yıldız kaybetmiyorlardı?? Ben gerçekten anlamıyorum ya, her yapılan yenilik, her yapılan güncelleme oyuncuları biraz daha zora sokmak için yapılıyor, daha da çıkmaza itiyor...Amaç nedir peki? Her gün bu insanlara token aldırmak mı? Hava alırlar!!! Lütfen bu problemleri raporlayın ne gerekiyorsa yapılsın çözülsün bu sorunlar...Yoksa gerçekten oyunu silmeme ramak kaldı!!!