Results 1 to 9 of 9
Like Tree4Likes
  • 2 Post By
  • 1 Post By Vuslanott
  • 1 Post By

Thread: FA ödülleri Haksızlık

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Selamlar;

Yeni Federasyonlar geçmişteki olumsuzların sonucu olarak bu şekilde düzenlendi. Bu yüzden ilk 8 kuralı olması ve buna bağlı olarak menajerlerin daha çok hırs yapması sağlandı. Çoğu Federasyon takımı ligden düşerek yıldız seviyesini korumaya çalışıyordu ve bu lig maçlarının artık önemsizleştirmeye başlamıştı. Bu sayede artık menajerler lige de önem verip bu şekilde bir rekabetin içerisinde olacaktır.
    Manipülasyonu nasıl etkileyecek acaba diye merak ettiğim. Sistem beni her sezon %70-80 bandındaki turnuvalara atayıp %110-120 takımlarımı eletirse bu oyun oynanmaz. Zaten her ne zaman ki ben geliyorum bunlar bir şeyleri değiştiriyorlar. Ben rekabetçi oynamayı severim, sen de bilirsin Ercan, federasyon ödülleriyle de işim olmaz, ama bu troll sonuçlara tahammül edemiyorum. Kazanmak için oynuyoruz sonuçta.
    Sorry for opening new accounts. I forgot my old’s password.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Vuslanott View Post
    Manipülasyonu nasıl etkileyecek acaba diye merak ettiğim. Sistem beni her sezon %70-80 bandındaki turnuvalara atayıp %110-120 takımlarımı eletirse bu oyun oynanmaz. Zaten her ne zaman ki ben geliyorum bunlar bir şeyleri değiştiriyorlar. Ben rekabetçi oynamayı severim, sen de bilirsin Ercan, federasyon ödülleriyle de işim olmaz, ama bu troll sonuçlara tahammül edemiyorum. Kazanmak için oynuyoruz sonuçta.
    Evet bazen ilginç sonuçlar oluyor bunun farkındayım o konuları yıllardır bende bildiriyorum ama normal zamanda bu sonuçların olabileceği bildirimi bizlere de bildiriliyor. Umuyorum istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz.