Ahahahahah pa dobro bre covece,lakse je ovako... I cak nisi ni procitao sve,jasno pise da je moj samo jedan tim i ima i objasnjenje zasto se timovi tako zovu

Ne moze se svasta dogoditi na najvisim levelima,kao sto sam ponovio mnogo puta ponovicu ponovo... Cist primer je npr prosla sezona gde tim malo slabiji tada od mog sada osvojio lagano sve u jacoj konkurenciji,a ja sam npr 9.mesto. E sad svako ko igra na tim najvisim levelima jasno zna da se pojedini timovi guraju od strane 'nekih' i to sto ce nordeus ispirati mozak kako ne namestaju,to je smesno.
Vidis kad si rekao da se realni fudbal i T11 ne mogu porediti,napravio si veliku gresku,a sad cu ti reci i zasto

Kad se obratis supportu zbog neverovatnih rezultata,oni ce ti bas odgovoriti kako T11 predstavlja situacije iz realnog fudbala i da se ne moze uvek pobedjivati sto i treba,ja nikad nisam rekao da ja trebam sve da pobedim,ali da ja ne prodjem u ovakvoj konkurenciji sa ovakvim timom,a ne desava se prvi put,to ne moze biti nista drugo osim namestanja. Ali citiracu ti primer prethodnih komentara,da ne bih ja pisao isto to ''Real Madrid, Barca, Bayern - they all lose to inferior teams...a few times every couple of years! But this is the equivalent of Barca losing half their games in one season! Almost impossible, even if they play their "B" team!''
Mozes li naci neki tim koji ima igrace 7 i 8 zvezdica a da ostaje u ligi u ovakvoj konkurenciji? Dovoljno je to pitanje i sve je jasno