> Date: Mon, 10 Jun 2013 18:06:49 +0000
> Subject: Θέμα της TokenAds #627727
> From: customer.support@tokenads.com
>
> Προσφορά:Παίξτε το νέο παιχνίδι Tales of Solaris
>
> Αγαπητέ
>
> Σύμφωνα με τα αρχεία μας, ποτέ δεν ολοκληρώσατε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να λάρετε τις πιστώσεις σας.
>
> Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει όλα τα βήματα όπως σημειώνεται στο πλαίσιο της περιγραφής προσφοράς, καθώς και καντε διπλό έλεγχο του υπολογιστή σας οτι δεν μπλοκάρει 3rd party cookies.
>
>
> Αν όλα τα βήματα έχουν ολοκληρωθεί και ακόμα δεν έχετε λάβει πιστώσεις, απλά απαντήστε σε αυτό το e mail (παρακαλώ μην αλλάξετε το subject line), και επισυνάψτε ένα e-mail επιβεβαίωσης, στιγμιότυπο οθόνης ή οτιδήποτε άλλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να εντοπίσουμε αυτό το μητρώο, έτσι ώστε να μπορούμε να σας ανταμείουμε με τις αντίστοιχες πιστώσεις.
>
> Σας ευχαριστούμε,
>
> Η ομάδα TokenAds
Tην εφαρμογη την κατεβασα μεσω facebook,οπως και επρεπε.
Τα αρχεια σας δεν ξερω τι λενε ,εγω την κατεβασα ,αμα θελετε ελατε να την δειτε στο pc μου.
cookies δεν εχει το pc .
Σχετικα με την επισυναψη τι ακριβως να σας επισυναψω???? Ειναι αστεια αυτα που λετε...Η εφαρμογη κατεβηκε ,επρεπε να πιστωθει το Τοκεν.
Και επειδη οι απαντησεις που δινετε ειναι μονιμως ηλιθιες ,η πιστωστε το τοκεν,αλλιως σας το χαριζω..εσεις θα σωθειτε απο το 1 Τοκεν ,εγω οχι Emoji
ευχαριστω ...
well,i could translate it,but its too annoying to talk about the same things all the time..
The general idea is that after 7 levels decided to download an offer..
No Token received ,send e-mail and the answer was Bull***
I have no intension to keep that e-mail strategy the idiots have...i gift them the T..
ps.Oι Ελληναρες που παιζουν το παιχνιδι θα με καταλαβουν..
cheers