-
3 Attachment(s)
Spremamo se za okršaj sezone 1/8 lige prvaka,prva utakmica kod nas katastrofa 2:1 izgubili u uzvratu idemo na sve ili nista!U ligi lagano meljemo sve pred sobom.Attachment 32502Attachment 32503Attachment 32504 . Mada cemo ispast to je vec normalno kad random nas jebe otkako smo poceli igrat,prosle godine u finalu izgubimo protiv duplo slabijeg a tog istogg u grupi dobijemo 6:0 i 4:0 a tim mu se nije bio promjenio al ajde nema veze,liga ce m isamo ostat :) Javim rezultat poslije
-
ja vise ne znam sta da radim . nakon 4:2 u prvoj utakmici lp , izgubim 5:2 u uzvratu . vodim 1:0 , sve super , i onda t11 stupa na snagu , 4 njegova suta zaredom i popijem 4 gola ko iz picke . ko da imam komad drveta na golu , a ne golmana od 7 zvjezdica .
nesto sam gadno zgrjesio , ovo bi mogla bit druga sezona za redom bez 1 mjesta u nekom natjecanju sto mi se jos nikad nije desilo
sve ide naopako
-
2 Attachment(s)
Belgrade United
Klub je napustio Španac, MC Luis Ángel AYALA... Kada je došao prošle sezone, odigrao je 12 utakmica u nizu za sedmicu i od tada kreću njegove očajne partije...
Attachment 32506
Potpisali smo ugovor sa novim klincem iz omladinske škole... Pustićemo ga da obuče dres BU makar jednom pre nego što ga prosledimo dalje...
Attachment 32507
-
3 Attachment(s)
Belgrade United - Liga
Štoperski slalom preko celog terena za važnu pobedu protiv rivala za mesto u LŠ...
Attachment 32513
Attachment 32514
Attachment 32515
-
3 Attachment(s)
FK Partizan - Liga
Utakmica u kojoj ti je sve jasno već na početku... Prvo odbranjen slobodnjak, pa promašaj posle duplog kornera i posle minut kazna na drugoj strani terena... Nije bilo teorije da postignem gol do kraja, a samim tim ni da izvučem makar remi... Ipak je prvoplasirani bio krupan zalogaj... Prvi poraz posle 4 uzastopne pobede i 7 utakmica bez poraza...
Attachment 32516
Attachment 32517
Attachment 32518
-
E drugari vidim da mnogima nije dan, a izgleda da nece ni meni, mada ko zna...
Oko pola 4 cu editovati post... :D
Igram protiv drugog na tabeli, decko je zaista jak...
-
Ooooo NORDEUS-e,pogledaj me breee...
Opet kiks u ligi...necu vise ni da pratim meceve...mozda je tako bolje,manje nerviranja...
Samo da izborimo plasman za LS i to je to...sutra protiv N°1....
Ako dobijemo onda imamo sanse...
Parni valjak neka melje... :)
Napred NTNK United...
-
-
Pozzz raja:)
Danas jedna od drazih pobjeda ove sezone i izboreno 1/2 LS,sutra se igra 1/2 kupa,a u ligi drzimo vodecu poziciju:cool:
http://i.imgur.com/yBbTBTF.png
http://i.imgur.com/n5OKNxY.png
Ronaldo napokon poceo da igra kako se ocekuje od nj:)
-