Sprdanje u LS.......
Ahahaha daj boze da i ja tako sledece sezone... :D
Koliko forsirate te igrace kad tako napreduju?
Jel se umaraju oni nekad?
Printable View
To je hiljade i hiljade tokena za hiljade i hiljade boostera :D
Ovo me podceti na Kristijana Golubovica i cuvenu recenicu:
To nisu vise hiljade sklekova, nisu ni desetine hiljada sklekova, nisu ni stotine hiljada, to su sad milioni sklekova... :D
By the way svaka cast razvijas igrace vrhunski, mislim da cu se drzati odmaranja igraca... :D
Sto je sigurno, sigurno je... :D
Sve slepac do slepca,cobani budale u ekipi...ne znaju gol da daju kad igraju protiv slabijih ekipa za 20Q...ccc
Pa mogli bi da me nagrade nakon 35 sezona 3x krunom recimo,koju nikad do sada nismo osvojili... :(
Realno to je zaista tesko, posebno u kupu, e sad ne znam ko od tb moze biti bolji kad imas igrace koji su kvalitet dostojan 2-3 lige iznad tvoje... :D
Ali dobro ima vremena tek je 59 sezona proslo... :D
Zaista me to cudi, jer koliko vidim sprdas se u LS...
E sad vidim da u ligi imas problema...
Sprdaju se oni sa mnom...upao sam u visu ligu nego sto sam trebao,ja sam 35vl a liga 36lvl,naravno da imaju vece sanse od mene...a i gubim bodove na skroz glupe meceve,kao Zvezda od Cukarickog...pa sad ti vidi...
Kako to smeju da ti urade?
Igras u visoj ligi...?
Zvezda nije izgubila bzv bodove zvezda nema igrace da napravi nes ni u ovoj nasoj ligi... Onaj Katai bolje tih 8000 eura sto zaradjuje da je dao meni da kupim tokene da celom forumu delim grbove i dresove ahahajaha..l :D
Koja je max liga? Iliti kontra beton liga..? :D
Pa moguce je da igram na visem levelu ubog kvaliteta tima,eto...
Popunio sam im ligu...to tibje jedan od bagova koji ne znaju da poprave...a mozda i ne zele...