Nema na cemu... :D
Nije fora da samo ja dobijam, a i danas mi je rodjendan, pa je red da castim... :D
Moze prijsteljska, samo najavi da odgledam... :D
Jedva cekam da vidim koja je ekipa u pitanju........... :D (Juventus) :P
Printable View
Bas i ja bi juventus ono bilo bi super i da ocemo moramo prijateljsku haha meni je rod 2911
A meni poklon? Pa i meni je bio rođendan pre 4 dana :p
NTNK : Sacuvaj mi Dragana Mance-a dok se ne budem vratio. Tad ce on imati dobrih 30 ako ne i vise godina. Ali svakako zelim da vidim kako ce tad da ti izgleda tim..Vidi vidi. ima moj omiljeni tim iz Rusije, nepobedivi Zenit.. Mozda bude vise srece danas, pa se pobedi tvrda glava 3:0.. Srecno..
Macva hahahaha slatko se ismejah brate.. Ma mani ih vidis da ne znaju da sutnu loptu, gori su od nas :D
I meni je iskreno bio rodjendan 12 novembra, ali eto doslo, proslo i otislo.. Vredno skupljajte te tokene i kupite vama omiljeni grb, dres i rasturite ih da vas zapamte.
Ja imam jednu VELIKU zelju, ali to ne smem pred svima :P
A jbt ocu dovest igrace i nista jbt bidujem i njih 15 njih zamnom i to u ovo vrijeme i oko 6 nemogu vjerovat
Na mom serveru je ludnica koliko se biduje, cak i za matore igrace pd 31+ godina...
Bukalno im dignu ppcetnu cenu za 15-20%...
Kod mene kataklizma nema ništa da se kupi :D
Sreća pa imam osnovu od prošle sezone.
http://i.imgur.com/3ICO9rA.jpg
Igrica je mnogo realna. 60 sezona igram i svasta sam se nagledao, ali ovo mi se nije desilo. U gostima 1-2 pobedim, kuci vodim 4-2 i ispadnem iz kupa jer je covek se nadavao golova za 10 min. SMESNO!
Razina 37
potrebno mi je
DC-DMC-MC-G
ZNAČI 4 IGRAČA
204 NIVO DO 24 GODINE
KO IMA ZA PRODAT BIO BI ZAHVALAN
Doveo 4 igrača za OMA ligu, potrošio 7 tokena, za glavni tim još nisam nikog ni pokušao dovest. Ovo nije normalno, kojeg god igrača pogledam na aukcij (nivo 13 na serveru 4)i, svaki ima 3 ponude neovisno koliko je do kraja inicijalne runde.
Sta ti je oma liga?
Joojjj danas mi je rodjendan ustao sam od 5 ujutro doniro sam 14 tokena uzeo oko 11 tokena dao za jedan igrac kupio a jos 10 tak za drugi koji nisam uzeo daj pomozite dajte nesto od vama
http://prntscr.com/578zcy
http://prntscr.com/578zi1
FK Partizan
Opet devetka protiv Vijetnamaca, ali me zabrinuše ova dva trol gola... Štoper na poziciji MC iz daljine u istoj sekundi kada su moji imali stopostotnu šansu i MC na poziciji MR posle duplog kornera... Djogović je dao jubilarni 150. gol iz slobodnjaka i sa 2 asistencije stigao do kote 170... Hepi :) je dao gol na debiju, MC Cantero sa 2 gola ima učinak 4 gola na 2 utakmice, čak je i nesrećnik MC Mutenza dao 2 gola (toliko je dao na prethodnih 25 utakmica)...
Attachment 32943
Natjecanje u kojem sudjeluju članovi foruma. Osnovana je prije 2 sezone, trenutno ima 7 timova na nivou 3 i 10ak na nivou 2. Pravila su: 35T po sezoni, nema kupovanja tokena, nema osvajanja tokena i paketa (farming), screenshot za svaku dobivenu aukciju (tako se kontrolira koliko tko tokena troši). Prošle sezone završio sam 4. sa 2 boda zaostatka iza 1.
Dopušteno je imat druge oma igrače dodane kao prijatelje, slat međusobno pakete, dodat svoj "glavni" tim i s njeg si poslat poneki dres ili logo.
Dopušteno je dati podršku oma igračima u utakmici ako ne igraju 2 međusobno.
http://forum.topeleven.com/attachmen...ague-table.jpg
To znaci da moram novi fb nalog da kreiram da bih tu ucestvovao?
Fb moras svakako imati :D To ti kao da imas zenu kraj sebe :D
Pa fb jedan imam, i jedan tim na lvl40, e sad malo je mnogo da imam dva fb :D
Da. Napraviš novi FB i onda dodaš oma članove za prijatelje, nakon što ih nekoliko prihvati, netko će ti poslati zahtjev (za igru) pa ju možeš pokrenuti. Na taj način dospiješ na isti server kao i ostali tako da igraš u istoj ligi. Trenutno imamo samo jednog člana na nivou 1 tako da su novi članovi dobrodošli
Imam ja 3, boli glava XD (jedan sam slučajno viška napravio hehe).
Ne znam koliko će se skupit članova za nivo 1, da je bilo ranije, stigli bi upast na nivo 2 gdje je trenutno većina.
+ zaboravio sam dodati:
pošto ove sezone na nivou 2 ima više od 7 članova, sigurno će neki ostati na nivou 2 tako da se još 6 članova stigne prijavit za nivo 1, igrat međusobno i ove i sljedeće sezone
Ah kad vidim one dresove zvanicne, ko dete sam od godinu dana koje balavi za cuclom haha :rolleyes:
Inace ko je prosao u kupu ili jos niko nije odigrao tekmu? :P
Steppenwolf : Makni pijanice sa tih pozicija. Verovatno su potrcali napred videvsi alkohol.
Inace za danasnji dan, posto je poslednji na forumu, preimenovacu sve igrace iz prve postave. Da me malkice podsete na one prave i ovako ne mogu nista da kupim niti gradim, jer sam u minusu :( :D
Bolje čuvaj tokene, Vladimire, ne vrijedi ih trošiti na preimenovanje :D
Znaci neverujem na sta je Nordeus spreman, da bi izvukao sve tokene, i dusu igracima...
Znaci sa 20 tokena ako jednog igraca dovedem, palim vatromet... :D
Aukcija tek pocela oni vec tuku po ,,biduj'' dugmetu kao drogirani...
Nema za mene pojacanja skoro...
Mene su transferi toliko isprovocirali da uopće ne želim otvarat tab s aukcijama :D
Pokušavam nekoliko puta prodat nordgena Q64 19 godina i nikako, a ako hoću kupit nekog igrača ne mogu ni starca nać bez nekog razbacivanja tokenima. Prestrašno, možda nađem nešta kasnije kad ostali potroše tokene
Cmex Ako se zenis, odmah javi da postavimo vatromet :D
Dobro si primetio. Inace, dovoljno je da ustanes malo ranije i primer dovedes dobrog igraca za najvise 5 tokena.
Ja sam na proslom profilu dovodio za 1 token, da li sam imao toliko srece da nema nikoga bas cim se otvori server tada u (6:50)
stvarno ne znam, ali bilo je lakse. Ma i sad je.
t11_fan hhhh ne vredi mi da cuvam tokene, ukinucu profil, pa se razbacujem.. Pogledaj.. :D
Baš prekrasan start sezone u OMA ligi :D
Troll s ozljedama na vrhuncu
Attachment 32946
http://www.dodaj.rs/f/1z/XL/25w8Jsd3/pt.png
Evo mog renoviranog tima. Malo poznatih igraca na meti mog srca. Hm, znate li za ovog defanzivca Vasovica? Ko ne zna nek se ubije :P
NTNK sigurno zna o kome se radi.
A da.. Igrali smo 1:1 u kupu, Ashley Cole je bio zasluzan za taj remi.. Sledeci protivnik neka se pripremi da kupi nove golove, jer napad ih salje u otpad :D
http://www.dodaj.rs/f/r/LY/4QBTN9EL/mec.png
IDEMO DALJE.. Srecno ostalim clanovima!
Dosla je ta sezona kada nece ocekivanja biti velika mozda samo naslov lige,nemozemo dovesti potrebna pojacanja imamo samo 14 igraca a imamo para za 5-6 vrhunskih mladih igraca,tokena ne toliko ali kupili bi,ali problem je sto za svakog igraca minimum treba 20 tokena jbg :D
U kupu gubimo 3:2 no nije to nikakav prroblem jer smo u 1. utakmici dobili 4 0
Attachment 32952
Neymar opet 2 gola,lik ubija.Ali jbg tesko ista da cemo moc ove sezone probo sam u svako doba dana al neide :P
Zasto 20? Ne spavaj u 06h, ustani, skuvaj kafu, pa na noge lagane radi ponesto dok ne otvore akcije, pa udri. Tad mozes komotno do najvise 10 tokena da uzmes igraca. Primetio sam to danas da su svi isli najvise do 10, a juce je bilo preko 30 pa i vise hehe :D
Dortmund :D Bas sjajan tim ubacise :D
I ovi sto su dobili,mogli bi da imaju isti plasman :p
Kakvih 10+ po igraču, znao sam nekad ujutro za 10T dovodit 3-4 igrača. Prati aukcije, čekaj zadnjih nekoliko sekundi, onda daj ponudu, ako je više igrača već ponudilo 1.5-2 sekunde prije inicijalne runde, odustani. Malo prakse, malo alarma ujutro i ić će to ko od šale :D
Ako se već moraš rano ustat zbog škole ili daj Bože posla, tim bolje :D
Znam sve to ja pratio sam i od 6-7 al neznam opet ima hra igraca i tad na nekom sugavom sam serveru sa tajlandanima i njima,steta sto ubacise bVb JA e nado juveu da dobijem dresove al jbg :)
ovo sam objavio preko frendovog acc nisam ni skuzio al igro preko njegovog probo dovest igraca kojeg,al nema.
Dortmund je najnoviji zvanicni dres u prodavnici...
Kakav gigant klub... 18. na tabeli... :)
Tko hoće može se uključiti u OMA ligu igrača s foruma. Liga se igra bez kupovanja tokena i paketa, 35T po sezoni protiv aktivnih igrača s foruma.
Mene iskreno mrzi a i nemam vremena,zena ce me udaviti i ovako...
:)
Kako smo mi glupi tamo je pisalo da je jedan od dresova crne boje a mi mislili da je dres crne boje bas sam se dvoumio izmedu Bayerna i Juve al nakraju BvB jako volim BvB al mi ni na kraj pameti nije bilo,jebiga sta sad idemo dalje :D
Jesu inace ovakve nagrade za nove dresove koje dolaze ili?
Pa da,dobitnici dobijaju full set Dortmunda ja mislim...