To znaci da moram novi fb nalog da kreiram da bih tu ucestvovao?
To znaci da moram novi fb nalog da kreiram da bih tu ucestvovao?
Fb moras svakako imatiTo ti kao da imas zenu kraj sebe
![]()
Imam ja 3, boli glava XD (jedan sam slučajno viška napravio hehe).
Ne znam koliko će se skupit članova za nivo 1, da je bilo ranije, stigli bi upast na nivo 2 gdje je trenutno većina.
+ zaboravio sam dodati:
pošto ove sezone na nivou 2 ima više od 7 članova, sigurno će neki ostati na nivou 2 tako da se još 6 članova stigne prijavit za nivo 1, igrat međusobno i ove i sljedeće sezone
Last edited by t11_fan; 11-17-2014 at 12:07 PM.
Ex top eleven player
Pa fb jedan imam, i jedan tim na lvl40, e sad malo je mnogo da imam dva fb![]()
Da. Napraviš novi FB i onda dodaš oma članove za prijatelje, nakon što ih nekoliko prihvati, netko će ti poslati zahtjev (za igru) pa ju možeš pokrenuti. Na taj način dospiješ na isti server kao i ostali tako da igraš u istoj ligi. Trenutno imamo samo jednog člana na nivou 1 tako da su novi članovi dobrodošli
Ex top eleven player
Ah kad vidim one dresove zvanicne, ko dete sam od godinu dana koje balavi za cuclom haha
Inace ko je prosao u kupu ili jos niko nije odigrao tekmu? :P
Steppenwolf : Makni pijanice sa tih pozicija. Verovatno su potrcali napred videvsi alkohol.
Inace za danasnji dan, posto je poslednji na forumu, preimenovacu sve igrace iz prve postave. Da me malkice podsete na one prave i ovako ne mogu nista da kupim niti gradim, jer sam u minusu![]()
![]()
Bolje čuvaj tokene, Vladimire, ne vrijedi ih trošiti na preimenovanje![]()
Ex top eleven player
Znaci neverujem na sta je Nordeus spreman, da bi izvukao sve tokene, i dusu igracima...
Znaci sa 20 tokena ako jednog igraca dovedem, palim vatromet...
Aukcija tek pocela oni vec tuku po ,,biduj'' dugmetu kao drogirani...
Nema za mene pojacanja skoro...
Mene su transferi toliko isprovocirali da uopće ne želim otvarat tab s aukcijama
Pokušavam nekoliko puta prodat nordgena Q64 19 godina i nikako, a ako hoću kupit nekog igrača ne mogu ni starca nać bez nekog razbacivanja tokenima. Prestrašno, možda nađem nešta kasnije kad ostali potroše tokene
Ex top eleven player