Bolje čuvaj tokene, Vladimire, ne vrijedi ih trošiti na preimenovanje
Bolje čuvaj tokene, Vladimire, ne vrijedi ih trošiti na preimenovanje
Ex top eleven player
Znaci neverujem na sta je Nordeus spreman, da bi izvukao sve tokene, i dusu igracima...
Znaci sa 20 tokena ako jednog igraca dovedem, palim vatromet...
Aukcija tek pocela oni vec tuku po ,,biduj'' dugmetu kao drogirani...
Nema za mene pojacanja skoro...
Mene su transferi toliko isprovocirali da uopće ne želim otvarat tab s aukcijama
Pokušavam nekoliko puta prodat nordgena Q64 19 godina i nikako, a ako hoću kupit nekog igrača ne mogu ni starca nać bez nekog razbacivanja tokenima. Prestrašno, možda nađem nešta kasnije kad ostali potroše tokene
Ex top eleven player
Cmex Ako se zenis, odmah javi da postavimo vatromet
Dobro si primetio. Inace, dovoljno je da ustanes malo ranije i primer dovedes dobrog igraca za najvise 5 tokena.
Ja sam na proslom profilu dovodio za 1 token, da li sam imao toliko srece da nema nikoga bas cim se otvori server tada u (6:50)
stvarno ne znam, ali bilo je lakse. Ma i sad je.
t11_fan hhhh ne vredi mi da cuvam tokene, ukinucu profil, pa se razbacujem.. Pogledaj..
Evo mog renoviranog tima. Malo poznatih igraca na meti mog srca. Hm, znate li za ovog defanzivca Vasovica? Ko ne zna nek se ubije :P
NTNK sigurno zna o kome se radi.
A da.. Igrali smo 1:1 u kupu, Ashley Cole je bio zasluzan za taj remi.. Sledeci protivnik neka se pripremi da kupi nove golove, jer napad ih salje u otpad
IDEMO DALJE.. Srecno ostalim clanovima!
Dosla je ta sezona kada nece ocekivanja biti velika mozda samo naslov lige,nemozemo dovesti potrebna pojacanja imamo samo 14 igraca a imamo para za 5-6 vrhunskih mladih igraca,tokena ne toliko ali kupili bi,ali problem je sto za svakog igraca minimum treba 20 tokena jbg
U kupu gubimo 3:2 no nije to nikakav prroblem jer smo u 1. utakmici dobili 4 0
Neymar opet 2 gola,lik ubija.Ali jbg tesko ista da cemo moc ove sezone probo sam u svako doba dana al neide :P