Page 25 of 107 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast
Results 241 to 250 of 1066
Like Tree1585Likes

Thread: Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    moje ponude u pregovorima nikad ne odbiju odma nemoralnu posaljem 5-7 tokena redovno dajem
    ali poludim kad mi neko posalje za mog ponudu samo pare a jbte ponudi bar 2-3 tokena da razmislim
    Jbg ja igram sa 35T, ne želim gledat video za tokene, ne želim se toliko posvetit igri
    Jednostavno mislim da nije u redu od njih što su napravili igranje sa 35T gotovo nemogućim. Praktički mogu napraviti 2-3 transfera po sezononi putem pregovora, bolje neću igrat nego da tako igram.
    Prošle sezone sam sa 35T imao duplu krunu na nivou 12, ove sezone ako sa starom gardom izborim LP bit ću sretan, a onda pričekat možda da vidim da li će vratit stanje na staro u sljedećoj... Ne znam ni sam, čini mi se da je s vremenom igra sve gora i gora (neovisno o mojim rezultatima)

Do sad sam igrao igru tako da se probudim rano ujutro prvih dana sezone, na brzinu pokupujem što više mogu i to je to. Dnevno otvorim top eleven 2-3x da napravim redovan trening i nekad pogledam utakmici. Jedva sam prodao norgena za nivo 9, nikad nisam tako dugo prodavao igrača za jedan osrednji nivo (gdje je još priličan broj aktivnih igrača)
    Last edited by t11_fan; 11-19-2014 at 10:30 PM.
    Ex top eleven player

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Ovosezonska pojačanja:

Sve u svemu 200T ode
    Liga i LŠ dominiramo a za kup pa sa dva nivoa jačim klubovima, nešto me i ne greje baš

PS. Isto i ja tako praktikujem sa pregovorima nađem čoveka i pitam pa ako se javi javi ako ne jbg

VIP t11_fan's Avatar
    200T za nivo 2? Ima se, može se , iako se tu skida trostruka kruna i sa 35T.
    Ex top eleven player

Vrv ne vredi ali eto inat je čudo
    Biće standardan na poziciji srednjog veznog. Ali kad god sam se otvorio za igrača uvek mi se obije o glavu

VIP
    @Shadow E baš da vidim kako će da igra taj Manuel Blanco što vredi 48 tokena...

100T je otišlo na skaute možda sam tu malo preterao Dupla bi trebalo bez problema
    Ali sa ovim tumbanjem biće sve teže i teže očigledno. Kao da su ugasili neke servere pa duplirali igrače na drugim serverima. U inicijalnoj rundi bude i po deset ljudi sumanuto. Našli su očigledno novi način za prikupljanje sredstava igrača.

VIP t11_fan's Avatar
    Meni zvuči čudno, ali čini se da su pregovori trenutno isplativiji način kupovanja igrača ako se dogovori dobra cijena (s obzirom na aukcije)
    Ne znam da li da potrošim sve tokene na 4-5 igrača u pregovorima ili da se strpim nekoliko dana u nadi da će se stanje s aukcijama smiriti...
    Ex top eleven player

Nešto ne verujem da će se uopšte smiriti opet možda i zavisi od nivoa igrača i ponude botova.

VIP
    Ma ja se ne uzbuđijem mnogo zbog aukcija... Pripremam se psihološki pre svake utakmice tako što sa FK Partizan profila pogledam profil Belgarde United, a ono sve skauti

Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-10.jpg

Al' zato ne smem da gledam u obrnutom smeru

Sezona 60-16. Novembar - Kako vam ide?-11.jpg
    Last edited by Steppenwolf; 11-18-2014 at 10:15 PM.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma ja se ne uzbuđijem mnogo zbog aukcija... Pripremam se psihološki pre svake utakmice tako što sa FK Partizan profila pogledam profil Belgarde United, a ono sve skauti

Click image for larger version. 

Name:	10.jpg 
Views:	39 
Size:	72.9 KB 
ID:	33029

Al' zato ne smem da gledam u obrnutom smeru

Click image for larger version. 

Name:	11.jpg 
Views:	42 
Size:	68.2 KB 
ID:	33030
    To sa skautima ti nije nikakav problem, vidis koliko ih ja imam, i osim Roblesa kojeg sam kupio na skaut listi, svi ostali su sa aukcija (uskoro ce i DC DR biti skaut)

Dakle sve sto trebas je traziti na aukcijama igrace kojima fali par skillova do skauta, napravis par treninga i eto skauta

Ja priznajem, matematika mi nikad nije isla pa pomocu ovog kalkulatora gledam koliko igracu treba do skauta.

Top Eleven Quality Calculator

Takodjer dok ste jos na nizim levelima, preporucujem vam da si nadjete neki klub koji je 1,2,3 levela iznad vaseg, kako bi si tamo istrenirali igrace za vas klub, mozete mu napraviti specijalnosti, pozicije koje zelite itd..ja nazalost vec par sezona trazim neki takav klub, ali ne mogu doci do njega, nitko nece da trguje Na nizim levelima je to puno lakse naci, samo ja imam 10 klubova(zbog tokena) od 1 do 8 levela
    Sezona 27, Level 27

Page 25 of 107 FirstFirst ... 1523242526273575 ... LastLast