Prodo cetri igraca zadnji dan sezone nisam ih trebo,nado se dovest 5 6 novih igraca al nemogu nijednog sjebo nesto top eleven vidim i moj prijatelj 3 nivo nista nemoze dovest ni ujutro se nemoze
Pošto sam trošio prošlih sezona do 30T po sezoni (pa mi je nešta i ostajalo) mislio sam da ove sezone sa 60ak tokena i 360M mogu kupit kompletan novi tim na nivou 13 ne računajući prihod od prodaje igrača (22 imam još uvijek) međutim ovo još nisam viđao - token war za igrača starog 32 godine, ujutro prije 7 aukcije prepune ponuda, nevjerojatno... Kao da su strpali sve aktivne igrače na jedan server.
U međuvremenu 3 dana pokušavam prodat norgena q64 i nikako...
Jedina sreća je što su mi nordgeni, iako već lagano ostarjeli (prosjek tima 22g) još uvijek na visokom nivou, neki i sad imaju 5* pa ih mogu koristit dok se ne pojačam pošteno.
Last edited by t11_fan; 11-18-2014 at 04:29 PM.
Ex top eleven player
Jesu jesu jebali su nesto ja na serveru svi aktivni igrace stare idu do 10 runde mlade da nepricam tako i mom prijatrlju koji je level manje nesto su jebali ja potrosio 30 tokena od pocetka sezone nikog doveo nisam ah jebajga
Ja neću uopće pokušavat ikoga dovodit dok ne vidim naznake smirivanja ovog kaosa, kao da su strpali sve aktivne igrače sa istog nivoa na jedan server.
Ex top eleven player