I sad opet sve tokene spusio morat cu skauta uzet onaj jedan u svakoj rudni dva tokena roka
I sad opet sve tokene spusio morat cu skauta uzet onaj jedan u svakoj rudni dva tokena roka
DC-DMC Q84 aerial defender prodan nakon 33 runde, pogledam ostale aukcije, ne vrijedi ni otvarat tab transferi ovih dana...
Mislim da ću počet sa pregovorima i to za mlade igrače (tako da ne kupujem svake sezone), nema mi druge.
Ex top eleven player
Konacno pravo pojacanje za 5 tokena...
Koliko mi je trebao ovaj igrac...
Situacija na transferu je i dalje katastrofalna, ali ide na bolje...![]()
Za OMA ligu na nivou 3 potrošio 13T doveo 6 igrača s tim da je jedna aukcija bila 5T
Na glavnom profilu još ništa, otimaju se i za igrače stare 32 godine hehehe
Nordeusov reshuffle je napravio opću katastrofu, nema tog transfera da igrač bude prodan ispod njegove vrijednosti.
Ex top eleven player
Jutros sam dobio protivnike u ligi i kupu.
Liga: solidna po kvalitetu sam medju prve cetiri mada sve zavisi od randoma cilj jedno od prva cetiri mesta ako ne onda tank.
Liga sampiona: po kvalitetu sam treci a vidim da ni u ostalim grupama nema toliko slabijih cilj proci grupu.
Kup: protivnik po meri.cilj stici sto dalje mada i tu ima dosta jacih timova od mene.
Puno srece svima![]()
liga vrhunski zajebana ove sezone,bit ce zestoka borba za veci nivo a LP da i ne spominjem 9 aktivnih i nas 9 unutar 2Q razlike u kvaliteti
Idemooooo
1 1 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО