Poz ekipa, evo neki su vidjeli kako mi je izgledao tim na kraju prosle sezone, a evo kako izgleda sad, nakon 11 dovedenih igraca i tko zna koliko prodanih
Jos jedan skill i golman ce takodjer biti skaut, a planiram dovesti jos 3 igraca, koji ce nakon 1 ili 2 skilla biti skauti.
Takodjer MC Robles je prvi skaut u povijesti kluba dosad sam odolijevao tome da kupujem skaute, ali eto, ove sezone sam kupio.
Takodjer izgleda da sam ubo zvijer od igraca, radi se o jednom DC koji je danas debitirao i zabio cak 3 gola u kupu, jedan iz slobodnjaka a ima spec.osobinu za slobodnjake, u jednoj utakmici je napredovao skoro za 200, izgleda zvijer od igraca
U kupu smo startali pobjedom od 5-0.
Takodjer da spomenemo kako nam je nas prijateljski klub MACVA FC poklonio dres od PORTA koji toliko dugo zelimo, uskoro cemo nabaviti cijeli komplet pa cemo sa ponosom igrati u tim dresovima.
Ove sezone ne igramo u zvanicnim dresovima, odlucili smo se za nesto drugaciju varijantu, cisto da nam ti dresovi ne stoje u magacinu i skupljaju prasinu
Napokon mozemo iskoristiti nas gostujuci dres, koji je jednostavno predivan a kojeg nam je poklonio jos jedan veliki prijateljski klub, NTNK United
A sad idemo da navijamo za repku protiv mrskih mi Talijana i da pokorimo San Siro
Macva je krenula silovito u odbranu kupa, pobeda u gostima od 3:0. Idemooooooo
1 1 1
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Gooooollllll
Ajmo hr jos jedan gol i konacno neki grb je moj haha ako sutra bude juve novi ja sam najsr3tniji na svijetuuu ahhah
Kakav troll Italije, jedini ozbiljan udarac završio u golu. Šteta za Modrića, ima tu još dosta prostora, trebalo bi mijenjat Pranjića i Olića.
Ex top eleven player